zondag 25 augustus 2013

Vrouwen injecteren met illegale zwangerschapshormonen om af te vallen

Vrouwen injecteren met illegale zwangerschapshormonen om af te vallen




Erg populair is het nu om jezelf te injecteren met zwangerschapshormonen om af te vallen.
Het lichaam denkt dan namelijk dat je vol bent. Dit is een onverantwoorde manier, een gevaarlijke manier zonder enig wetenschappelijk en medisch bewijs.

Men moet 1150 euro neerleggen voor de HCG drug voor 30 dagen en na de spuiten zal je nog maar 500 calorieën op kunnen nemen. We zijn zo wanhopig op zoek naar oplossingen om af te vallen dat veel mensen hun gezond verstand helemaal hebben verloren. Als je jou calorieën beperkt tot 500 per dag krijgt ons lichaam niet genoeg vetzuren binnen. Het lichaam kan gaan vergiftigen en het kan leiden tot een hartaanval.

De HCG drug medicatie is helemaal niet goedgekeurd als dieetmiddel en wordt alleen maar gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen. Omdat deze dus al daarvoor gebruikt worden kan een arts ze ook zo maar voorschrijven. Het minste aantal calorieën wat een mens binnen moet krijgen per dag is 1250 ca voor vrouwen en 1500 ca voor mannen.

Deskundigen waarschuwen voor dit snelle gewichtsverlies met behulp van HCG. Het snelle gewichtsverlies leidt tot uitbranden, zoals ze dat noemen en vitale organen leggen zich stil waaronder ook het hart.





Vrouwen vallen soms wel 25 kilo per maand af met deze manier van afvallen.

 De HCG drug werkt sneller als een normaal dieet. Het is een roekeloos en onverantwoord dieet en volkomen irrationeel. Je kan dan wel hardnekkige klompen vet verliezen,maar je moet ervoor betalen met je gezondheid.


Het hormoon verband vet in dijen, heupen, billen en buik met behoud van de spiermassa. De drug wordt illegaal verkocht door artsen die er vrije toegang tot hebben.

Vijfhonderd calorieën per dag staat gelijk aan ondervoeden.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten