dinsdag 27 augustus 2013

Grappige Cadeautjes Voor Haar

Grappige Cadeautjes Voor Haar




Geschenken geven en ontvangen is totaal verschillend tussen mannen en vrouwen. Vrouwen gaan er liever voor om een emotioneel geschenk te vinden, een geschenk wat iemand gelukkig maakt. Ze schenken er voldoening in om te zoeken totdat ze het perfecte geschenk voor iemand vinden. mannen zijn daar totaal anders in en zouden zo wat geld in een envelop stoppen. mannen moeten wat creatiever worden in het bedenken va n cadeaus voor hun geliefde of voor hun vrouw. Vrouwen willen verwend worden met cadeaus waar je echt over hebt nagedacht, waar je moeite voor hebt gedaan en waar een stukje van jezelf in ligt.

 

Een Cupcake keukenschort



Indien een vrouw deze schort cadeau krijgt is de oven niet het enigste wat HEET is in de keuken.Een perfecte accessoire voor de moderne drukke vrouw. De schorten hebben een lange tailleband en daarmee is de schort aan te passen aan het figuur. De sexy en ondeugende schorten houden de kleren schoon en een vrouw voelt zich tijdens het koken of schoonmaken toch sexy en stijlvol. Een sexy of ondeugende schort kan zelfs een beetje humor toevoegen aan de nacht.


Ring For Sex Bel




The Ring For Sex Bell is een leuke manier om je partner eens een sexy tijd in het boudoir te laten doorbrengen. De fabrikant geeft natuurlijk geen garantie op de bel dat er zo maar iemand komt aanlopen als u belt en voldoet aan uw wellustige wens(sorry). De basis van de slaapkamer kan veranderen met deze bel. Een belletje betekent ik ben er klaar voor. Twee belletjes kom doen we een quicky. drie belletjes is een teken voor de man dat je dringend seks nodig hebt. De bel is van metaal en is voor 4,95 aan te schaffen via het internet. Het is een leuk brutaal cadeau voor volwassenen.


3D Foto Poppetjes
Sir Quarkelot BarkyRudi Rüssel Banana Joe



My Buddies creeert online de mogelijkheid om uw foto te uploaden en u een originele foto pop met 3D gezicht kunt maken. Je upload gewoon een foto van jezelf of diegene die je wilt verrassen en je kan dan grappige, schattige dieren toevoegen aan je 3D foto. Deze Mc Buddies zijn ontzettend populair om cadeau te geven en wie wil nu niet zo´n schattig knuffel poppetje met 3 D foto. Er is Barky,Rudi Russel, Sweey Honey, Roze Konijntje, Varkentje, Tijger, Bruisparen, Bijtjes, allerlei soorten wat je maar leuk vindt. Er zijn ook sleutelhangers en pennen van te verkrijgen.


http://www.my-buddies.net/


Backlight Make-up



Vrouwen hebben allerlei ideeën over het gebruiken van make up. Verras haar eens met een ander soort van make-up ene die licht geeft in het donker. Blacklight make-up geeft licht in een donkere ruimte, leuk voor een discotheek maar ook leuk voor op de slaapkamer. Op de slaapkamer mag soms best wel eens een gloeiend effect voorkomen. Er is lippenstift en nagellak verkrijgbaar en in het licht is de lippenstift onzichtbaar. maar zodra het donker wordt kleuren de lippen in een lichtgevende kleur. Het geeft de lippen een zijdeachtige glans net zoals lipgloss.


Chocolade Massage

Bij een chocolade massage wordt gebruik gemaakt van warme chocolade. Deze olie is samengesteld uit gesmolten chocolade en amandelolie. Chocolade heeft een stimulerend en opwekkend effect. Dit heeft te maken met de stof theobromine. Verder bevat chocolade ook veel mineralen. De massage vindt plaats middels strijkingen en zachte knedingen wat een zeer ontspannend effect heeft. Ter voorbereiding op de massage wordt de huid eerst met een scrub gereinigd. Daarna wordt een chocolade pakking op de huid aangebracht die circa 10 minuten intrekt. Welke vrouw houdt nu niet van een chocolade massage?


Liefdesbrief


Elke vrouw vind het leuk om een handgeschreven ouderwetse liefdesbrief te krijgen.
Kom op mannen ga er eens voor zitten en schrijf aan je vrouw at je voor haar voelt en wat ze voor jou betekent. Een liefdesgedicht mag ook dat bewijst voor haar al helemaal dat je echt moeite hebt gedaan voor een persoonlijk cadeau. Als je hem zelf schrijft, kan hij voor de andere zeer waardevol zijn. Het is daarmee een perfect valentijnscadeau. Het lijkt lastig om een liefdesbrief te schrijven, maar met de volgende tips lukt het je wel. Schrijf een brief vanuit je gevoel.

Een liefdesbrief is geen zakelijke brief. Houd het dus persoonlijk. Het moet oprecht en eerlijk uit je gevoel geschreven worden. Je mag in een liefdesbrief best een beetje overdrijven. Doe het wel subtiel, anders loop je het risico dat het een persiflage wordt en dat is nou net wat je niet wilt. Je mag dus best schrijven: ik kijk er elke dag naar uit om je weer te zien. Ik sta op en zie je glimlach en de dag begint al stralend. Geef vooral veel complimenten. Je mag best leuke grapjes maken in je brief. Dat houdt de brief ook een beetje luchtig.



Portemonnee met foto


Vrouwen zouden het geweldig vinden als ze een portemonnee kregen met een originele foto va haar geliefde er in. Je kan je eigen ontwerp downloaden op de site en er zelf een leuke tekst bij neerschrijven. Zo heb je in een paar makkelijke stappen een origineel cadeau. De portemonnee´s zijn gemaakt van echt leer en zijn in twee mate te verkrijgen.

http://www.yoursurprise.nl/tas/portemonnee?artikelcode=75002



Duckie Paris



Lekker je vrouw verwennen met een Parijs eendje die zacht vibreert. Compleet met boa en veren en beschikt over een zeer stille motor die krachtige vibraties weet op te wekken. Het Parijs eendje komt in een luxe geschenk doos dus mannen kom op en bestel je vrouwtje zo een. ze zal er meteen verliefd op raken en je eeuwig dankbaar zijn


Vandollum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten