dinsdag 27 augustus 2013

Filmster Brad Pitt

Filmster Brad Pitt


William Bradley Pitt werd geboren op 19 December 1963. Hij was de zoon van Bill en Jane Kitt en groeide op in Springfiel Missouri. Hij heeft een broer een een zus. Hij hield zich van jongs af aan bezig met toneelspelen. en debatteren. Hij studeerde journalistiek aan de Universiteit van Missouri. Hij vertrok naar Los Angeles en had wat onbeduidende baantjes om zijn acteerlessen te betalen. Hij had bijrollen in de serie Dallas en Growing Pains. Zijn doorbraak kwam met de film Thelma and Louise, waarin hij de gewelddadige J.D. speelde.

Op 29 Juli 2000 trouwde hij met Jennifer Aniston, die een hoofdrol speelde in de serie Friends, waarin hij zelf ook een gastrol speelde. Na dik vier jaar scheidde hij van haar en startte hij een relatie met Angelina Jolie. Samen hebben zij nu zeven kinderen, waarvan een van hen zelf en drie geadopteerde kinderen. Ze willen zich binnenkort gaan vestigen in Frankrijk, omdat kinderen in Frankrijk via de wet beschermd worden door de wet. Zij kochten een grote wijnboerderij in Brignoles, met 400 hectare land, olijfgaarden en bossen. Het schijnt dat ze er 40 miljoen dollar voor hebben betaald.


Brad Pitt is een echt Elvis fan en werd uitgeroepen tot de meest sexy man. Brad heeft meerdere tatoeages, waaronder een van Otzi op zijn onderarm. Op zijn rug staan een aantal lijnen en op zijn buik staat de geboortedatum van zijn vrouw.



Brad Pitt heeft talloze films gemaakt, die echt excellent zijn. Hij is zonder twijfel de meest beroemde Hollywood acteur ooit. Hij werd het sekssymbool voor vele vrouwen. hij won twee Academy Awards en een nominatie voor een Golden Globe Award. De eerste toonaangevende film was An Interview With The Vampire in 1994. In Legends of the Fall, waarin hij samen speelde met Anthony Hopkins, verdiende hij zijn eerste Golden Globe nominatie. De Thriller Seven in 1995 kreeg hij de prijs voor beste mannelijke Bijrol.


Pit kreeg pas echt wereldwijde aandacht met de film die in 1999 uitkwam, Fight Club. daarna kwamen de hel reeks Ocean Eleven, Twelve and Thirteen reeks uit, waarin hij als acteur uitblonk. De Curious Case of Benjamin Button kwam in 2008 uit en bracht een gigantische omzet.



Meet Joe Black



Een van mijn favorieten is Meet Joe Black, ook weer samen met Anthony Hopkins. De film verhaalt over De Dood, die een tijdje als mens onder de levenden wil doorbrengen. Ondernemer William Parish(Hopkins) wordt enkele dagen voor zijn verjaardag door De Dood uitgekozen als de ideale gids om hem te bgeleiden tijdens zijn periode op aarde. Als De Dood(Brad Pitt) de dochter leert kennen van deze zakenman, voelt hij zich aangetrokken tot haar. Joe Black( de Dood), vecht samen met de zakenman Parrish, om zijn bedrijf te behouden en de corruptie te ontmaskeren.

Se7en



De film Se7en is een film uit 1995 van David Fincher, met Brad Pitt, Morgan Freeman, Kevin Spazey en Gwyneth Palthrow. In deze film gaan twee rechercheurs op zoek naar een seriemoordenaar die doodt volgens de zeven hoofdzonden. Vraatzucht, hebzucht, luiheid, lust, ijdelheid, afgunst en wraak. Sommerset wordt geconfronteerd met de meest verschrikkelijke en gruwelijke seriemoordenaar ooit. De moorden wijzen naar de zeven hoofdzonden. Bij een dikke man scheurt de maag door vraatzucht, een rijke advocaat mist een pond van zijn lichaam door hebzucht. De namen van de hoofdzonden worden in bloed op de muur geschreven.Se7en is een duistere thriller die zich afspeelt in een onbekende, regenachtige, donkere stad. De film blijft spannend en blijft boeien. De film werd een groot succes en bracht wereldwijd 317 miljoen dollar op. De film werd onderscheiden met een Oscar en drie M.T.V. Awards.

Legends of the Fall


Legends of the Fall is een western uit 1994 onder regie van edward Zwick. de film won een Academy Award voor de beste cinematografie en werd genomineerd voor het beste geluid en de beste art directie. Genomineerd voor de Golden Globes voor Beste Drama film en Beste Hoofdrolspeler Brad Pitt.
Oud-cavalerieofficier kolonel Ludlow heeft het leger verlaten omdat hij genoeg heeft van de agressie tegen de indianen. Hij moet in een afgelegen huis in Montana zijn drie kinderen alleen opvoeden nadat zijn vrouw hem heeft verlaten. Het gezin kan de touwtjes maar amper aan elkaar knopen.De enthousiaste Samuel is altijd paraat om de meest onverdedigbare politieke onderwerpen bij te springen. Dan doet zijn oudere broer Alfred het een stuk beter. Hij heeft een neus voor zaken én voor politiek. Maar met Tristan deelt Ludlow zijn sympathie voor indianen. Het schept een bijzondere band.Als Samuel terug naar huis komt na zijn universiteit studies, brengt hij Susannah, zijn verloofde mee. De mannen zien een vrouw in huis helemaal zitten en leren haar schieten en paardrijden. Als snel klikt het ook bijzonder goed tussen Susannah en Tristan en uiteindelijk zal de strijd tussen de broers onderling het gezin uiteen drijven.

Inglourious Basterds


Deze film is een Amerikaanse Duitse gefantaseerde film uit 2099 die op 20 Mei 2009 in première ging in Cannes Zuid Frankrijk. de film is geproduceerd door Quentin Tarantino, die alleen maar Duitse acteurs wilde voor de Duitse rollen, Britse acteurs voor Britse rollen en Franse acteurs voor Franse rollen. In het door Duitsers bezette Frankrijk is Shosanna Dreyfus (Mélanie Laurent) getuige van de brute moord op haar familie, onder leiding van nazi-kolonel Hans Landa (Christoph Waltz). Ze weet maar net te ontsnappen en vlucht naar Parijs, waar ze een nieuwe identiteit aanneemt en een filmtheater gaat runnen. Ondertussen, ergens anders in Frankrijk, neemt een joodse groep soldaten, onder leiding van Lt. Aldo Raine (Brad Pitt) wraak op de nazi's. De groep die bij de vijand bekend staat als 'The Basterds', zaait angst door de nazi's op brute wijze te vermoorden. Met de hulp van de Duitse actrice Bridget von Hammersmark (Diane Kruger) ondernemen ze een missie om de leiders van het Derde Rijk uit te schakelen bij een Duitse filmpremière in het filmtheater van Shosanna Dreyfus, waar ook Shosanna zelf haar kans schoon ziet om wraak te nemen.

Inkomen Brad Pitt
Jaar: € 20.325.203,00
Maand: € 1.693.767,00
Week: € 406.504,00
Dag: € 81.301,00



Brad Pitt´s laatste film Moneyball wordt over gespeculeerd, dat deze film een Oscar zal winnen. Hij is al genomineerd voor Beste Acteur en de Oscar sleept hij ook wel binnen.

Vandollum








Geen opmerkingen:

Een reactie posten