dinsdag 27 augustus 2013

Feestelijke Make Up

Feestelijke Make Up


De feestdagen staan voor de deur en iedereen wil er op zijn allermooist uitzien. Je hoeft je natuurlijk niet als een kerstboom op te tuigen, maar een extra tintje eraan geven kan altijd.

De feestdagen inspireren tot geraffineerde make up. De komende feestdagen staan de metallic kleuren centraal en dan in het bijzonder de goud en brons tinten. Zelfs de kapsels zijn dit najaar over de top. De metallic kleuren komen in alle mogelijke uitvoeringen. Je kunt ze gebruiken voor de ogen, je wangen en je lippen. Je kan er schitterende effecten mee creëren. Je make up dient als een accessoire, net zoals je tas en je schoenen. Je make up moet passen bij de rest van je outfit.
Tijdens de feestdagen willen we allemaal stralen.

Deze winter is het de mode om bijvoorbeeld een halve paillet boven of onder je oog te plakken. Het enigste wat je voor deze oog make-up nodig hebt, is een paar pailletten en wimper lijm. Je knipt de paillet doormidden en plakt met de lijm een laf maantje op het midden van je bovenste ooglid.
Zo doe je dat ook met je onderste ooglid. Doe er van te voren een mooie bijpassende ogen schaduw bij en je bent klaar.

Nep wimpers en steentjes geven een hele feestelijke look. Nep wimpers zijn er in alle kleuren, maten, vormen, afmetingen en uitvoeringen. van heel extravagant tot heel natuurlijk. Rode lippenstift mag deze winter niet ontbreken bij je feestelijke make-up. Dat kan felrood, mat rood of een roze rood zijn.Smokey eyes zijn verleidelijk en een blikvanger op zich. Prachtig voor een feestelijke make-up. maak de smokey- eyes af met glittertjes en nep wimpers en je zal echt gaan knallen. Pas de kleur steentjes aan aan de kleur ogen schaduw en eyeliner wat je gebruikt.
Pupa is een merk wat de mooiste nagellak op de markt brengt. Bubbles voorziet je nagels meteen van een soort 3D effect. Je verkrijgt de nagellak in de kleuren zwart, violet, grijs, multicolor en wit. Een flesje is prijzig, want ze vragen er maar liefste 12,95 euro voor. Ze leveren ook flesjes nagellak, waarvan het effect lijkt alsof je parels op je nagels hebt zitten. Bij beide flesjes krijg je een basecoat en een topcoat.

Ook een trend deze winter zijn de futuristische nagels

Zwart gelakt met spikes er door heen of erop.


De make-up trend van de wenkbrauwen is gewaagd. Je kan de wenkbrauwen extra aanzetten met een potlood of poeder. Je kan ze ook decoreren met kraaltjes en pailletten.iets wat echt eruit springt deze feestdagen is de trendy gekleurde eyeliner. Alles is goed, zolang je er maar voor zorgt dat jou eyeliner opvalt.
Veel vrouwen dragen een bril en hebben vaker moeilijkheden met het opmaken van hun ogen. Draag altijd een montuur dat past bij de kleur van je ogen en bij de kleur van je favoriete make-up. verzorg je wenkbrauwen heel goed en epileer ze zo dat ze net boven de bril uitkomen. Met glans kan je de aandacht naar je ogen trekken. gebruik matte kleuren ogen schaduw om je ogen te accentueren en gebruik gerust wat meer. Er zit immers een extra laag tussen je ogen en diegene die ze ziet.




Tijdens de feestdagen kan je je met make-up heerlijk uitleven en alles uit de kast halen.
Glitter, nep wimpers, lipgloss, super glanzende nagels, wat je maar wilt.
Het is natuurlijk voor je zelf te bepalen hoever je daarin wilt gaan. feest make-up hoeft niet altijd over the top te zijn.


Een natural look kan ook heel erg mooi zijn.Het is een look die er natuurlijk uitziet en is een van de populairste looks. Je wenkbrauwen worden netjes geëpileerd, je gebruikt een goede foundation om de oneffenheden weg te werken en je gebruik weinig kleur in je make.up. Je mond en je wangen moeten vooral een natuurlijke uitstraling hebben. Je gebruikt lichte tinten die je persoonlijke eigenschappen benadrukken. breng een lichte mascara op, en wat kleurloze lipgloss.



Veel succes met het uitkiezen van je feest make-up


Vandollum


Geen opmerkingen:

Een reactie posten