dinsdag 27 augustus 2013

Spirituele Cadeau Ideeën


Spirituele Cadeau Ideeën



De feestdagen staan weer voor de deur en over een paar eken genieten we weer van kerst liedjes op de radio, kerst snoep in de schaal op tafel, hopelijk witte sneeuw buiten en samenzijn met de mensen waar je van houdt.

Soms kan je met een symbolisch cadeau meer iemand´s hart raken dan met een duur cadeau.
Waarom zou je iemand niet een spiritueel cadeau geven? Men kan een leuk beeldje cadeau doen,
of iets van wierook of etherische oliën geven. Beeldjes van een elfje, een boeddha, draken of andere dieren zijn ook een mogelijkheid. Hier nog een aantal ideeën voor spirituele cadeau´s.


Dromenvanger



Een dromen vanger vangt de negatieve dromen op. Hij heeft zijn oorsprong bij de Indianen en wordt traditioneel boven het bed gehangen om nachtmerries te verdrijven en positieve dromen toe te laten. daarnaast is een dromen vanger ook gewoon leuk als decoratie.


Wierook

Wierook is een mengsel van aromatische organische stoffen, dat kan aangestoken worden.
Het verspreidt een heerlijke geur. Voor thuisgebruik steekt men vaker een wierookstokje aan.
De wierook die men brandt kan verschillende doelen na streven. Het kan de lucht zuiveren, ontspannend werken of gewoon een geur afgeven. Zo heb je de amber die kwade geesten verbant. Aphrodesia is seksueel stimulerend en liefde opwekkend.

Eucalyptus verlicht bij ademnood.
jasmijn is een bloemengeur die zorgt voor gastvrijheid en zorgt voor financieel succes. Mirre brengt vrede en succes. Mijn voorkeur gaat uit naar patchouli. Het is een heerlijke sterke bloemengeur die stimulerend werkt op je brein en die de passie verhoogt.


Lekkere Geurkaarsen



Geurkaarsen verspreiden een heerlijke geur door je kamer. de kaarsen moeten gebrand worden in een speciaal glas want ze smelten. Elke geurkaars heeft zijn eigen unieke eigenschappen. De kaarsen worden gemaakt op een basis van palmolie en bevatten ieder een bepaalde essentiële olie.


Sieraden



Vooral de zelfgemaakte armbanden zijn heel erg mooi. ook heb je spirituele armbanden met edelstenen of boeddhistische gebedsarmbanden. Kettingen zijn heel populair. Men kan er edelstenen aan hangen of hangertjes. Met de bedels kan je zelf je eigen armband of ketting samen stellen.
Mala´s

Een Mala is een gebedssnoer van kralen, vergelijkbaar met de rozenkrans van het christendom. Een hele bijzondere polsmala is die van gemberhout. Als je de kralen tegen elkaar wrijft ruik je de zoete lucht van gember. Gember helpt tegen pijnlijke gewrichten en spieren en helpt ook bij verkoudheid en griep.
Cadeau naar sterrenbeeld

Als je iemands sterrenbeeld weet, zijn er leuke cadeau´s te vinden op dit gebied. Kettingen en armbanden met het sterrenbeeld eraan. Klokken, wijnflessen, serviesgoed, kleding en sleutelhangers,GSM houders, sleutel rekjes, het is er allemaal.


Vriendschap doosjes

Wat is er leuker om je beste vriend of vriendin een doosje te geven, een vriendschap doosje. je kan er spreuken in doen of wensen, die ze elke dag kunnen lezen. Als ze zich niet lekker voelen of in een dip zitten kan zo´n kaartje hen opvrolijken.
Een Troost Cadeau


Er zijn veel cadeau´s voor troost te vinden. Sleutelhangers met allerlei spreuken er op of ik denk aan jou munten. Soms zijn woorden overbodig of weet je niet hoe je iets moet zeggen. Regendruppel amuletten met een afbeelding van een maangodin zijn ook heel erg mooi. Op de achterzijde van het amulet staat een mooie spreuk.



Beeldjes
Fantasie beeldjes, decoratieve beeldjes, elfen beelden of beelden van dieren zijn altijd leuk om cadeau te krijgen.
Kristal Engel 3 d


Boeddha Dikbuik Boeddha Hoofd


http://www.fba.org/images/stories/main/PDF/SpiritualGifts_Notes_Update.pdf

Vandollum




 
Partner van bol.com (gif, 88x31)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten