maandag 26 augustus 2013

De Duurste Bruiloften Van De Wereld

De Duurste Bruiloften Van De Wereld

Bruiloften zijn over het algemeen prachtige gelegenheden met alle pracht en praal. Sommigen houden de bruiloft klein en sommigen kunnen groots uitpakken. Indien we naar de celebrity bruiloften kijken en de bruiloften van Koninklijke bloede, dan kunnen je de haren recht op de armen gaan staan. Miljoenen geven ze uit voor die en speciale dag


Seemanto Chandni en Sushanto Richa



Dit koppel heeft 128 miljoen dollar gespendeerd aan hun huwelijk.
Ze zijn op 14 Februari 2004 getrouwd in Lucknow Sahara India.
De vader van de bruidegom is een rijke industrieel Subatra Roy.
Ongeveer 10.000 gasten smulden van 110 Indiase voorgerechten,
Mexicaans eten, Italiaans, Libanees en Amerikaans eten.

Het Britse Symfonie orkest speelde met 121 muzikanten op hun
 bruiloft en 40.000 bedelaars in het land kregen voedsel.

Sushanto droeg een een designer kostuum en Seemanto
een Rohit bal creatie. De bruiloft werd gehouden in het Sahara auditorium
 en in Hotel Clarks Awadh. De zaal was luxueus ingericht met pilaren, fakkels, waxinelichtje´s.


Vanisha Mittal en Amit Bhatia


Dit paar trouwde in 2004 in Frankrijk. Zij is de dochter van een van de rijkste mannen ter wereld en de bruiloft ging voor het luttele bedrag van 60.000.000 dollar over de toonbank. Het feest duurde zes dagen en de miljardair Lakshmi Mittal maakte het niks uit om zoveel geld te spenderen. Twaalf privé jets werden geboekt om alle gasten te transporteren van India naar Frankrijk. De bruidegom kwam op een echte middeleeuwse strijdwagen om zijn bruid op te halen zoals we dat wel eens in sprookjes films zien. De bruid liep door het gangpad met een rode fluwelen baldakijn met goud siersels over haar hoofd.


Prins Charles and Lady Diana



het huwelijk van deze twee mensen koste maar liefst 48.000.000 miljoen pond.
Het was echt een sprookjeshuwelijk daar de Britse pris, de erfgenaam van de troon, een jonge pre-school lerares trouwde. Meer dan 3.000 mensen werden uitgenodigd voor deze bruiloft en meer dan 750 miljoen mensen keken op de televisie hoe het huwelijk zich voltrok.

Ze trouwden op 29 juli 1981 in St. Paul´s Cathedral in Londen. Diana´s trouwjurk koste 9000 pond dat is omgerekend zo´n 30.000 euro. De jurk was van tafzijde versierd met kant en met de hand geborduurde pailletten erop. Ze droeg een tiara die kapitalen waard was. Zeven bruidsbedienden, 27 bruidstaarten, 120 familie gasten De huwelijksreis was een 11 daagse cruise op de Middellandse Zee op de Royal Yacht Britannia.


Sjeikh Mohammed bin Rasid Al Maktoum en Sheikha Hind Bint Maktoum




Deze bruiloft koste in totaal 44.500.000 miljoen dollar. Deze bruiloft was een belangrijke gebeurtenis in Dubai. Het werd een extravagante bruiloft die in totaal zes dagen duurde. Een stadion met een capaciteit voor 20.000 mensen is speciaal voor deze bruiloft gebouwd.


Prins William en Kate Middleton



Dit prinselijk paar gaf maar liefst 34 miljoen pond uit aan hun huwelijk.
Het huwelijk vond plaats in Westminster Abbey in Londen.
De plechtigheid werd bijgewoond door talloze royalties en bijna 2000 gasten kwamen naar het bruiloftsfeest. De bruidsjurk was gemaakt door ontwerpster Sarah Burton en was gemaakt van een aparte soort naald kant techniek. Ze droeg diamanten oorbellen en haar gezicht was opgemaakt met zacht smokey eyes effect. de trouwring koste 11 Duizend dollar, de receptie koste 600 Duizend dollar en de bloemen 800 duizend dollar. De bruidstaart koste maar 80 duizend dollar en de beveiliging, 18 miljoen.


Audrey Melnichenko en Aleksandra Nicolic 
 



De bruiloft van de Russische miljardair en de voormalige Miss Joegoslavië koste ruim 30 miljoen dollar. De bruiloft vond plaats aan de Cote D´azur in Frankrijk. de miljardair Liet zelfs een kapel bouwen waar de huwelijksplechtigheid voltrokken kon worden. Gasten zoals Christina Aquilera en Whitney Houston traden op en die kregen alleen al elk twee miljoen dollar als beloning voor hun optreden.


Wayne Rooney e Coleen Mc Loughlin 8 miljoen dollar


Voetballer Wayne Roone trouwde met zijn jeugdliefde Coleen. De bruiloft duurde tien dagen in de stad Bombay en koste 8 miljoen dollar. Meer dan 600 gasten van over de hel wereld werden met jets naar de trouwlocatie gebracht en er werden meerdere festiviteiten door het land georganiseerd toen het koppel trouwde. Zelfs Bill Clinton was er en Zijne koninklijke Hoogheid Nicholaos van Griekenland en Naomi Campbell.


Chelsea Clinton en Marc Mezvinsky 5 miljoen dollar





Chelsea Clinton had een hele romantische bruiloft.


Ze trouwden in het Amerikaanse dorpje Rhinebeek en pappa Bill Clinton spaarde geen cent om zijn dochter een perfecte bruiloft te geven.
















David Gest en Liza Minelli 3,5 miljoen dollar



Liza Minelli is wel een expert op het gebeid van trouwen geweest.
Lisa en haar man David gaven 3,5 miljoen dollar uit voor een dag.
Er kwamen meer dan 1000 gasten naar het feest waaronder Mia Farrow en Diana Ross.
Jammer dat deze dag zo duur was want ze waren na een jaar al weer gescheiden.


Elizabeth Hurley en Arun Nayar 2,5 miljoen dollar


Elisabeth Hurley wilde altijd al het sprookjeshuwelijk hebben.


Ze trouwde met de Indiase zakenman Arun Nayar in 2007, 300 gasten werden uitgenodigd en het feest duurde acht dagen.


Speciale ceremonies werden ingelast ook in Engeland en in India.














Vandollum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten