maandag 26 augustus 2013

De mooiste vrouwelijke tatoeages


De mooiste vrouwelijke tatoeages




De tijd is al lang voorbij dat vrouwen geen tatoeages dragen. Vroeger werden tatoeages alleen maar gedragen door zeelieden en criminelen, maar anno 2013 hebben ook vrouwen de meest excentrieke tattoos op hun lichaam. Tatoeage zijn een kunstvorm apart en je ziet ze ook regelmatig opduiken bij beroemdheden en vrouwelijke modellen.

Vrouwen die een tattoo hebben worden meestal gezien als losbandig of opstandig terwijl dit helemaal niet zo hoeft te zijn. De vrouwelijke tatoeages anno 013 zijn sexy en kunstig.
De tattoo wordt gedragen ls mode symbool of als accent stuk. Vrouwelijke tatoeages zijn vaak minder agressief in vergelijking met mannelijke tatoeages.





De vlinder tatoeages voor vrouwen zijn erg populair. Ze zijn kwetsbaar en mooi en ideaal voor op allerlei plekken van het vrouwelijke lichaam. De Tribal tattoos worden nu erg trendy en dan vooral getatoeëerd op de onderrug. Ster tatoeages zijn meestal symbolen met een betekenis.

Ze zijn universeel, klein en eenvoudig en mooi in combinatie met andere design´s.
De tatoeage van een fee is mysterieus met een donker tintje. Hart tatoeages zin een symbool va liefde en romantiek en bloemen tatoeages zijn een teken van schoonheid en erg vrouwelijk.
Populaire bloemen tattoos zijn rozen, lelies, hibiscus en lotus bloemen.Je kan een enkele bloem laten tatoeëren of in combinatie met een Keltisch kruis of een dolk. Je kan je eigen ontwerp maken, want alles kan getatoeëerd worden.




Een libelle wordt ook vaak getatoeëerd of een zwaluw. Als je gelooft in astrologie kan j een sterrenbeeld laten tatoeëren. Teksten worden ook vaak getatoeëerd. Zinnen uit de Bijbel of een eigen gemaakt gedicht. Soms worden ze gecombineerd met design elementen en worden ze geschreven in een mooi lettertype.



Indien een vrouw een tribal tatoeage onder op haar rug heeft kan dit zeer verleidelijk zijn. Een kleine tattoo op de pols is ook sexy en ook net een boven de enkel. De voet en enkel zijn gevoelige plaatsen om te tatoeëren en toch laten vrouwen zich steeds vaker een mooie tatoeage op de voet zetten. Ook de schouder en de bovenarmen worden steeds vaker bij vrouwen getatoeëerd. Ook in de schaamstreek en op de heupen worden tattoos steeds populairder.








            







Geen opmerkingen:

Een reactie posten