dinsdag 27 augustus 2013

Slag van de Geslachten


Slag van de Geslachten



Mannen en vrouwen zitten helemaal anders in elkaar. De wetenschap begint dit nu ook een beetje beter te begrijpen, want daar liepen ze behoorlijk in achter. Mannen doen goed in mentale rotatie van objecten en ruimtelijke waarneming, terwijl vrouwen beter in het verbale geheugen zijn en een betere spreekvaardigheid hebben. Vrouwen gebruiken twee hersenhelften, mannen maar een klein deeltje ervan. Daarom zijn wij vrouwen ook multi inzetbaar. Vrouwen verbinden allerlei informatie, zoals stimulus, emoties, relaties. Mannen stoppen alles weg in aparte hokjes.

men vs women 18 Men vs. Women (20 Photos)
Het maakt me niet uit dat mannen van mars komen en vrouwen van Venus, ze hebben een stofje die bij hun in een vele grotere dosis aanwezig als bij ons. Het fraaie testosteron. Door dit stofje zijn mannen merendeels meer agressief, dominant en meer gericht op de fysieke aspecten van de seks. ook een groot verschil is dat mannen rustig worden van seks. Zo zijn ze nog passioneel met je bezig en zodra ze zijn klaargekomen, gaan ze al ronkend naast je liggen en zijn niet meer aanspreekbaar. Vrouwen daarentegen zijn helemaal actief na de daad en willen verder zoenen, strelen, praten, nog een lekker glas wijn samen drinken. Mannen hebben vaker seks om de spanningen kwijt te raken en vrouwen hebben juist geen seks als ze gespannen zijn.

              
Vrouwen zien alles


Het is wetenschappelijk bewezen dat vrouwen anders kijken. Het blikveld van de man is recht vooruit en dat van de vrouw is vele malen breder. Wij zien echt alles om ons heen en horen ook nog alles. Als wij als vrouw staan te praten, letten we niet alleen op wat de persoon zegt, maar letten ook op de lichaamstaal. Onze hersenen werken hierin beter waardoor we sneller in staat zijn verbanden te leggen.Ik denk dat de man helemaal zou doordraaien als hij met onze ogen moest kijken. Ze kunnen het helemaal niet hanteren, is te ingewikkeld voor hun. Wij hebben meteen door als een man naar een andere vrouw kijkt. Omgekeerd hebben zij weer niks in de gaten als wij alle mooie mannen bewonderen die we tegenkomen.


De lichaamstaal van de man spreekt boekdelen en de meeste mannen hebben niet door waaraan dat ligt. De vrouw daarentegen kan keihard liegen, zonder dat hij er iets van merkt. Mannen letten meer op het gesproken woord en veel minder op de lichaamstaal. Ze hebben zelf niet in de gaten wat ze uitzenden met hun lichaamstaal. Als hij veel knippert met de ogen, betekent dat voor ons dat hij zich niet lekker voelt, niet lekker in zijn vel zit. Een vrouw moet je recht in de ogen aankijken, anders hoeven we je niet. Indien hij je wel zo aanstaart dat het je slecht ervan wordt, dan is hij een player. Die wenkbrauwen truc werkt ook niet en aan de neus krabben kan je beter achterwege laten.





Vaak zie je mannen paraderen in een winkelcentrum of op het strand. Ik noem het Olympisch lichaam lonken. We zijn niet geïnteresseerd in body-builders, in bruingebrande lijven. dat blijft maar even en als ze ouder worden zakt toch alles uit. Wij eisen helemaal niet veel. We willen graag een beschermende man en dan geen Superman. Hij moet ons gewoon bewijze dat hij een dame in nood kan redden. dat maakt indruk bij ons. Wij als vrouw zijn gek op verrassingen. Chocolaatjes, liefdesbrief, cadeau of een bos bloemen. Het maakt niet uit wat, als het maar uit zijn hart komt. We willen ook een eerlijke man.


Absoluut geen leugenaars aan onze tafel en al helemaal niet aan ons bed. Indien wij ook maar een spoor van een leugen ontdekken, trekken wij ons in onszelf terug. Of we slaan je met de deegroller de hut uit, dat is natuurlijk ook een optie. ik hoef niet meteen een six-pack man, maar zo´n bierbuik waardoor je je eigen snikkel niet meer kan zien, hoeft voor mij ook niet. de man wil dat de vrouw er goed uit blijft zien, dan moet hij er ook maar wat voor doen. Ietwat leuke kleding zouden wij ook wel willen zien. Kleren maken uiteindelijk de man, toch!!


Zelfs Sigmund Freud wist niet wat hij met vrouwen aan moest. Hij is er aan bezweken. Er wordt veel over geschreven en gespeculeerd, maar het is eigenlijk heel simpel. We willen onze partner kunnen vertrouwen. We willen humor in ons leven. maak ons aan het lachen en je hebt al een groot deel van ons gewonnen. We willen graag dat er naar ons geluisterd wordt, we wachten niet op advies. Geïnteresseerd zijn on ONS, we willen gehoord worden. Niet een ja en amen, terwijl je naar een voetbalwedstrijd kijkt. Uit je gevoelens naar ons toe en we openen ons hart. Indien we je binnen leven echt zien, dan zullen we ook meer van ons laten zien.


Behandel ons als de mooiste, meest sexy vrouw op aarde. Als je begin tover je ex vriendin, dan knappen we helemaal af. Onze interesse gaat van 100% naar NUL. We willen trouwe partner en als je dat niet kan zijn, willen we dat je ons dat eerlijk vertelt. Indien je alles eerlijk op tafel gooit, krijg je ons respect. Een relatie bouwt zich op vertrouwen. Vertrouwen bouwt weer een sterke relatie die veel testen van het leven kan weerstaan.
Vrouwen willen bemind worden, ondanks hun gebreken. Licht wat kaarsen aan, raak ons zacht aan en spreek lieve woorden, we zijn om binnen een paar minuten. Wij willen seks, omdat we van jou als persoon houden. Ook natuurlijk als we zelf hitsig zijn, maar dat laten we je dan wel weten. We waarderen het als je creatief bent, strooi wat rozen in het bed of rozen blaadjes in het bad. Koop eens een stout cadeau, een mooie string of sexy bodystocking. Als je het goed inkleed, doen we ook nog een gratis modeshow erbij.
Complimenten zijn we heel dankbaar voor. Complimenten over ons kapsel, sieraden, gevoel voor stijl of onze mooie lach. Niet opmerkingen maken over onze dikke tieten of lekkere kont. dat laat ons voelen als een object, een stuk vlees. Een vrouw hoeft ook niet perse een maatje 36 te hebben om mooi te zijn. Schoonheid komt van binnenuit en dat is van veel meer waarde als ons in een latex pakje hijsen waar je geen adem meer in krijgt.

Wil je ons totaal laten afknappen op seks, dan heb ik wel een paar ideeën.



Het komt wel eens voor dat vrouwen weigeren om seks te hebben, als ze een verdacht geurtje ruiken. De luchtjes down-under moeten aangepakt worden en oksels waar je bijna flauw van valt is ook geen must.

Een stink sok kikken we ook op af en vooral als je ze aanhoudt tijdens de seks.

Fout ondergoed keuren we ook af. De door ons gekochte broeken bij de Zeeman dat gaat nog, maar kom niet met een Superman boxer aan of ondergoed met anatomische vormen.


Je mag ook geen andere vrouwennamen schreeuwen tijdens de sex. Dat loopt gegarandeerd op echtscheiding uit. Doe het voor papa, mag ook niet.


Het kan wel eens gebeuren dat er wat lucht ontsnapt, maar een heel scheten orkest is echt uit den boze.

Egoïstisch in bed hebben we een hekel aan. Wij hebben ook onze behoeften en willen ook graag oraal verwend worden. Niet de hele tijd zo er aan zuigen, dat het pijn gaat doen, maar zacht met je tong het hele lichaam van de vrouw verwennen.Iedere vrouw heeft zo haar eigen voorkeuren. Vraag wat we lekker vinden en we zijn ook wel bereid om je te sturen.Het lichaam van de vrouw is een erogene zone, die je helemaal kan liefkozen. Kussen vinden wij allemaal opwindend.

Wij vrouwen houden van goed gereedschap. Ik zeg altijd: Je moet weten hoe je hem moet gebruiken. Lukt het een keer niet, ben dan niet meteen manisch depressief, want het zit allemaal tussen de oren. De penis is niet het enigste waar je de vrouw mee kan verwennen en dat wordt vaak vergeten. Seks is ook geen routine klus, het is een spel wat afgewisseld moet worden.Beminnen is een ware kunst. Het beste seks spel gaat gepaard met zelfvertrouwen. rekening houden met elkaar, voorspel, creativiteit en oprecht enthousiasme van beide kanten.


Zo, dat was even die kant van het verhaal belichten
Er zijn heel veel vrouwen die ongezien de wereld veranderen.

Aaati Naik is een sloppen meisje ui India. Ze werd van school gehaald door haar vader. Drie jaar lang heeft ze het huishouden verzorgd en alle taken thuis vervuld. Ze besloot toch om nog haar examens te doen en ze slaagde met uitstekend punten. Nu heeft zij een bibliotheek opgericht om sloppen kinderen te onderwijzen. Ze leert kinderen uit de sloppenwijken zichzelf te ontplooien en te ontwikkelen. Ze begon het Girls Education Project op wat een groot succes is.

Bee Gilbert is een fotograaf, film onderzoeker helpt wezen en kwetsbare jongeren, om een carrière op te bouwen in de media.

Annys Darkwa werkt met ex gedetineerden. Zij zorgt voor onderdak, regelt een baan, omdat ze contacten heeft met particuliere verhuurders. Door het samenbrengen van deze twee mensen, is een nieuwe start mogelijk en kan de levenskwaliteit verbeteren.

Binna Silwal werkt voor de rechten van vrouwen en meisjes in afgelegen landelijke gemeenschappen in Nepal. Ze is een geboren leider en heeft het diepe respect en ook de genegenheid van haar groepen.
Jennifer A C Albano
Jennifer AC Albano is directeur van het Instituut voor Politiek en Bestuur in de Filipijnen. Haar nederigheid, kracht en inzet voor de rechten van de vrouw is een bron van inspiratie.

Liz Douglas pakt het probleem aan in achterstand wijken in het noordwesten van Engeland. Zij is een succesvolle en zeer gemotiveerde vrouw die tot doel heeft de achterstand wijken uit te bannen.
Meena Kandasamy
Meena Kandasamy is dichter, schrijver, activist en vertaler. Zij vertaalde oude geschriften van India en behaalde een doctoraal in de sociale taalkunde.
Ms Maureen Odoi
Maureen Odoi is de oprichter van Aurora Business Network in Afrika. haar doel is de economische groei in het land te bevorderen.
Vicky Simister photo
Vicky Simister heeft de Anti Staat Intimidatie Campagne opgericht in Engeland. Zij geeft lezingen aan groepen van vrouwen aan universiteiten, bij instituten en protesten. Zij wil straat intimidatie en pesten de wereld uit helpen.

Dit zijn maar een paar vrouwen die echt wel wat bereikt hebben in hun leven.
Ook in Nederland zijn talloze vrouwen die echt wel wat in hun mars hebben.
Vrouwen die zich aan het hoofd van een concern plaatsen.
Vrouwen die hun eigen bedrijf oprichten.
Vrouwen die werken aan huis
Vrouwen die naast hun gezin nog werken
Vrouwen die full time moeder zijn
Vrouwen die weten wat ze willen
Vrouwen die staan voor hun ideaal

Ik kan zo nog wel uren doorgaan en zal er echt nog wel een artikel over schrijven.
Sandra bedankt voor de uitnodiging en ik hoop
dat ik het ´dollen met mannen´ goed heb ingevuld

Vandollum





Geen opmerkingen:

Een reactie posten