zondag 25 augustus 2013

Stop om vrouwen een stempel op te drukken

Stop om vrouwen een stempel op te drukken

het speelveld is gelijk !



Vrouwen krijgen vaak een label opgedrukt, slet, her, teef, maagdelijk, onschuldig, stom trut en ga zo maar door. We hebben het allemaal wel eens gehoord in ons leven. Deze bullshit met stoppen!
Gisteren sprak ik met een man en die zei dat hij geen respect had voor vrouwen die al vaker met mannen in het nest hadden gelegen. Hij vond wel dat vrouwen het recht hadden om seksueel te doen wat ze wilden, alleen hij zou die vrouw nooit trouwen. Als hij dan al door het gangpad zou lopen met een vrouw, dan moest zij ongerept zijn.

Ik had natuurlijk meteen mijn antwoord klaar en vertelde hem dat als wij vrouwen net zo zouden denken dat we met 99 procent van de mannen niet zouden trouwen. Als het toegestaan is om seks te hebben voor het huwelijk, waarom mogen mannen dat wel en vrouwen niet?

Als een man er 20 op een hand kan tellen hoezo mogen vrouwen dat niet? Het maakt geen enkel verschil en waarom zou een vrouw ongerept willen blijven als mannen sowieso deze achterhaalde gedachten hebben.

Waarom zien mannen een vrouw als een prijs, we willen helemaal niet winnen!

We willen gewoon ons leven leiden en misschien iemand ontmoeten waarmee we ons leven willen delen. We zeggen dat we leven doe wat je gelukkig maakt, maar aan de andere kant veroordelen we elkaar er om. Het meest absurde van alles is, is dat mannen vrouwen pushen om seks te hebben om ze daarna verdomme naar beneden te halen.

Hoe zit dit eigenlijk dames?

Het is toch zo dat wij seks willen hebben als we zin hebben en als we geen zin hebben we er niet aan meedoen. Zo simpel is het! Sommigen van ons hebben seks om de man te bevredigen en anderen hebben seks omdat ze er zelf geweldig van genieten. Mannen zouden niet de druk aankunnen als wij hen op dezelfde manier zouden beoordelen.

Wij vrouwen zij alleen kwaad en reageren overgevoelig, als we afgerekend worden op ons geslacht en ook op andere manieren. Er wordt bepaald hoe veel of hoe weinig we mogen drinken, hoe we ons moeten kleden en we spreken te gevoelig volgens de mannen.

Alles wat mensen doen is een mechanisme van zelfexpressie.

Indien mensen het gevoel hebben dat ze zich uit angst niet kunnen uitdrukken veroorzaakt dit een minderwaardigheidscomplex. Er worden geen compromissen gesloten om een ander te behagen.

Vrouwen willen geen opgelegde keuzes en we doen potverdorie wat we willen.

We spelen allemaal op het zelfde speelveld en mannen moeten er maar mee leren omgaan en zich eens leren aanpassen aan de 21ste eeuw.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten