dinsdag 27 augustus 2013

Trendy Kapsels 2013

Trendy Kapsels 2013

helder rood haar


Een trendy kapsel, een goede brushing, de juiste haarkleur, het klinkt u allemaal bekend in de oren.
Tijd dus om eens bij je eigen look stil te staan. Niet alleen omdat je met een nieuwe en 'gemoderniseerde' look in het dagelijkse leven 'beter zou kunnen scoren', maar vooral ook omdat een nieuwe look heel verfrissend kan werken en je veel energie kan geven. Met name de seizoenswisseling is een goed moment voor een nieuwe look, maar er zijn tal van andere geschikte momenten om je een nieuwe look aan te meten: het einde van een relatie, een nieuwe baan, een verhuizing... of zomaar, omdat je gewoon zin hebt in iets anders.



Klassiek lang haar
Classic lang haar


Klassiek lang haar opent je schoonheid door de levendige styling die je hoofd accentueert. Een klassiek kapsel komt tot leven door de styling en de details waarin het kapsel is geknipt. Men kan gebruik maken van watergolf of waterval krullen wat de natuurlijke schoonheid van je gezicht benadrukt. Zacht, losjes hangend golvend haar is stijlvol en heel vrouwelijk. Als je haar van nature golft, gebruik dan een aparte diffuser wanneer je je haar droogt. Zo raakt het niet te veel in de war.



Verschillende blond tinten
Diverse blonde tinten


Een wilde look met allemaal blond tinten is cool anno 2013. De blond tinten zijn de harde varianten kwijtgeraakt en het blond wat in de wintermaanden al te zien was, en blijft, zijn de warme blond tinten. Voor degene die van nature blond is of al heel lang geverfd blond haar heeft, zijn er zachte varianten, waarbij de verschillende blond tinten in elkaar overlopen. Middels highlights worden deze verdeeld over het blonde haar. Daarnaast kunnen er ook wat lowlights toegevoegd worden. Als het goed wordt ingezet, krijg je een natuurlijke en speelse blonde coupe.

 
Multicolour kapsel
Hoogtepunten in Multicolor


Vooral bij jongeren is het erg populair om verschillende haar kleuren te hebben. Kleurrijk haar hoe meer hoe beter. Kleuren die gebruikt worden zijn paars, groen, blauw, roze, je kan het zo gek niet bedenken. Meer en meer meisjes besparen niet op multicolor kapsels. Goede kappers zijn in staat om het haar onafhankelijk van elkaar te kleuren. je hebt permanente kleuring of uitwas bare kleuring die na drie weken gewoon uitgroeit.
 



Een pony kapsel
Pony



De juiste pont om uw gezicht kunnen uw ogen laten schitteren en uw voorhoofd bedekken. Er zijn allerlei soorten pony´s, zoals sideswept pont, voorhoofd skimming, een zware pony of een korte pony. Een kapper kan u adviseren wat het beste bij uw gezicht past. De zachte vorm van pony voor zwarte vrouwen zijn een teken van elegantie. Heb je de Aisha Tyler's kijkje in de "vrienden" episode? Je moet eens zijn, het is een suave en verfijnde look, en bedoeld voor het najaar van dit jaar. Sterker nog, waarom juist de val, het is een perfecte zomerse look ook.



Korte kapsels 2013
Korte kapsels 2013



Kort haar wordt hot deze zomer. Een kort feest kapsel van 2013 hoeft niet altijd saai te zijn maar mag dit najaar lekker modern met veel volume en textuur. De korte kapsels zien er allemaal leuk uit en de haartrends zijn geweldig te noemen. De kapsels zijn makkelijk te onderhouden en zij cool, sexy en stijlvol. os het nu een funky snit is of een gewaagd kapsel, de kapper heeft talloze voorbeelden en ideeën om een kort kapsel bij u te knippen. felle kleuren doen het goed bij korte kapsels of dat nu stralend blond is of chocolade bruin. Het is belangrijk dat je bij het korte kapsel ook je make up aanpast en gebruik maakt van felle kleuren. Kleuren die in harmonie zijn met je haarkleur.




Vandollum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten