maandag 26 augustus 2013

Verjaardagscadeau voor vrouwen die 50 worden

Verjaardagscadeau voor vrouwen die 50 worden



                  
Indien een vrouw 50 jaar wordt is dit toch wel een mijlpaal in haar leven.
Ze speelt al 50 jaar de rol van dochter, moeder, zuster, echtgenote, tante of vriendin.
Ze verdient het om een goed cadeau te krijgen en mensen die haar lief hebben kunnen laten zien hoeveel ze voor hen betekent. Een doordacht geschenk is hier dan toch echt wel op zijn plaats.


Foto en film


Maak een mooie collage met allerlei oude foto´s uit haar jeugd.
Ze kan zo een reis door memory lane maken.je kan met foto´s ook
gepersonaliseerde cadeaus maken zoals een fotocollage of een fotoalbum.
je kan zelfs oud beeldmateriaal op film of video monteren en er iets leuks
van maken in een video bewerkingsprogramma. Door de vrouw in kwestie terug te brengen naar gekoesterde herinneringen zal er een blos op haar wangen verschijnen en een glimlach op haar gezicht getoverd worden.

Uitje
Op haar vijftigste verjaardag zal ze het leuk vinden als ze een romantisch weekendje weg cadeau krijgt of een vakantie. Je kan alles van te voren regelen, tickets, hotel, shows, eten en winkelen. Je weet natuurlijk na al die jaren al waar ze graag heen zou willen gaan dus je houdt daar absoluut rekening mee. je kan samen met haar gaan , maar je kan ook de vrouw in kwestie samen met een goede vriendin o pad sturen. Indien je niet zo veel geld uit wilt geven kan je kijken naar een uitje wat dichter bij huis. Ik weet zeker dat ze er een onvergetelijke herinnering van zal maken.

Winkelen
Het maakt niet uit hoe oud een vrouw wordt, winkelen vind ze altijd leuk. Neem haar mee naar favoriete plekjes en geef haar vouchers die ze kan gebruiken. Een vrouw kan haar hele leven lang plezier vinden in het aankopen van schoenen, kleding, make-up of parfums. Sluit de dag af met een heerlijk diner en ik weet zeker dat ze haar vijftigste niet zo snel zal vergeten.

Diamanten
Diamanten sieraden zijn voor het leven. Welke vrouw houdt nu niet van diamanten? Een sieraad wordt altijd gewaardeerd en gekoesterd. Laat haar naam er in graveren of een speciale datum. neem haar zelf mee naar een juwelier en laat haar een sieraad uitkiezen naar haar smaak.

Relaxen
heerlijk in een spa verblijven is een geweldig cadeau voor een 50e verjaardag. Er zijn zoveel beautyfarms in nederland er is vast wel een te vinden vlak in de buurt. Je kan haar een hele dag cadeau geven of verschillende behandelingen bij een schoonheidsspecialiste. De vrouw al zich overgeven aan heerlijke ontspannende massages en een lekkere gezicht behandeling.

Kleine dingen
Een vrouw is al vaak tevreden met een ontbijt op bed, een zelfgemaakte lunch of een avondje naar de bioscoop. Een romantisch diner bij kaarslicht of een handgeschreven kaart. De kleine dingen zijn voor haar heel belangrijk en laten goed tijden vaker herbeleven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten