zondag 25 augustus 2013

Megawatt Lip Gloss voor de zomer

 

Megawatt Lip Gloss voor de zomer




Dit zomerse seizoen draait alles om glanzende lippen met hoogglans.
Onweerstaanbare, sprankelende en volume verbeterende lipgloss is de mode voor deze kleurrijke zomer. De lipgloss roept sensualiteit op en heeft een trendy sexy glans.

Op de foto hierboven zie je de lipgloss van OCC.
De lipgloss is te verkrijgen in zes neon tinten met een perfecte glans.

Summmer Sun Shines lipgloss van Hello, heeft verschillende tinten lipgloss, waaronder Watermeloen, Papaya Slushie en Mokka Freeze. Ze hebben een licht reflecterend glans en de lipgloss kan bij allerlei gelegenheden gedragen worden.

Ze kosten 12 euro per stuk.





Kryolan heeft een High Gloss die erg glamoureus is. De pure gloss heeft de kleur van gewaagd roed en rosé en ook in gewaagde fantasie tinten voor de waaghalzen onder ons. Met een mooie bijpassende lip potlood ben je hiermee helemaal up-to-date.




Lipgloss zorgt ervoor dat je mooie verzorgde lippen hebt. Lipgloss pst bij elke stijl en elke vrouw en is een onmisbare accessoire in je tas. Dior heeft een ultra gloss die past bij de meeste huid tinten. Je kan hem dragen bij feestkleding of bij casual kleding.

In tegenstelling tot de reguliere lippenstift is het een dun, haast geleiachtig glimmend laagje op de lippen, soms aangebracht over de lippenstift heen. Lipgloss is verkrijgbaar in transparant en ook in kleur. Ook is er lipgloss met glitters of met verschillende smaken en geuren. Lipgloss zit meestal in een kleine tube of een klein flesje met een kwastje. Er zijn ook rollers met lipgloss verkrijgbaar. Een goede lipgloss geeft een mooie glans en blijft goed zitten. De substantie kan variëren van vettig tot stroperig. Lipgloss blijft meestal niet zo lang zitten als lippenstift.
Lipgloss wordt geleverd in een breed scala aan kleuren. Je krijgt ze in een matte tint of glanzende tint of zoals deze zomer hip is, in een hoog glanzende vorm. Voor het eerst zag je lipgloss in de filmindustrie wat het product natuurlijk uitermate populair maakte. Het beste voor je lippen is een lipgloss uit te kiezen met Vitamine E erin, want vitamine E heeft een hydraterende werking. Glans verzacht je lippen en indien je de gloss een beetje mengt met cacao boter stift, dan worden je lippen optimaal verzorgd.
 
 


De prijs van een lipgloss kan variëren van 50 cent tot 500 euro.
Er bestaat een lipgloss die verrijkt is met Swarovski kristallen en kost 250 euro.
Op het omhulsel van de lipgloss kan je zelfs je initialen laten zetten.






Je hebt basic lipgloss, kleur lipgloss, glitter gloss, lipgloss die lang blijft zitten en lipgloss wat je kan toepassen over de lippenstift heen. Lipgloss werd uitgevonden door Max Factor en werd een massa fenomeen. Miljoenen vrouwen wereldwijd dragen lipgloss, een item wat behoort bij hun dagelijkse patroon.
Voor de creatieveling onder ons, lipgloss kan je ook zelf maken. Meng een theelepel honing en een theelepel vaseline door elkaar in een kommetje. Neem een smaakstof naar jou smaak zoals vanille en aardbei en meng deze er doorheen. Ik zelf doe een beetje mango olie er doorheen. Roer alles goed door elkaar. Indien de stoffen zich niet goed laten mengen zet eht een minuut in de magnetron dan lukt het wel.
Ik zelf bewaar een lege lippenstift houder en doe het mengsel er in en zet dit voor een half uur tot een uur in de vriezer. Je kan combineren met amandelolie, kokosolie, palmpit olie en ook met sinaasappel, limoen, lavendel of pepermunt. ook een goede combinatie en beschermend voor je lippen is een theelepel olijfolie, 1 theelepel kokosolie, een beetje bijenwas en een theelepel cacaoboter mengen. In elke drogisterij krijg je vitamine E capsules. Breek er een open en doe er een door het mengsel. Zo hou je jou lippen gezond.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten