maandag 26 augustus 2013

Gemakkelijke Natuurlijke Beauty Tips

Gemakkelijke Natuurlijke Beauty Tips



Mijn moeder en ook mijn oma hadden allerlei huis middeltjes waarmee je aan je schoonheid kon werken, Van eieren tot azijn en van tomaten tot yoghurt. Uw keuken heeft misschien een schat van schoonheidsmiddelen die niet duur zijn en toch hun werking hebben.

Indien je twee aspirine´s oplost in een klodder shampoo en daarmee je haar wast, verdwijnt de roos als sneeuw voor de zon. Om de tint van je huid te verbeteren meng je wat komkommer sap samen met citroensap en smeert dit op de huid. Wacht tien minuten en spoel je gezicht dan met koud water af. Tomaten waren vroeger al bekend om hun anti-oxidanten. Indien je een vettige huid hebt, kan je de pulp van tomaten op je huid smeren. het klinkt misschien een beetje vies, maar het resultaat is verbluffend. Spoel je gezicht na het tomaten masker goed af met lauw water.

Knoflook heeft een verschrikkelijke geur, maar het is het beste middel om schimmel en bacteriën tegen te gaan. Je kan er steenpuisten mee behandelen, wratten of acne. om je haren gezond en glanzend te houden kan je een maskertje opbrengen van olijfolie en amandelolie. Tien minuten in laten trekken en dan je haar goed uitspoelen. Je haar wordt weer glanzend en ziet er een stuk gezonder uit. In het bejaardentehuis waar ik heb gewerkt gebruikten mensen ook vaak azijn om de haren te spoelen. Dat geeft ook een mooie glans over de haren. Indien je haar gaat verliezen meng je wat bananen met honing, yoghurt en wat melk. Drink dit voor een aantal weken en je zal zien je haaruitval zal minder worden.

Indien je lekker op stap bent geweest kan je wel eens last hebben van wallen onder je ogen.
Wil je deze weg hebben, meng dan wat citroensap met tomatensap en breng dit aan onder je ogen. Voor rimpels of fijne lijntjes rond de ogen kan je eiwit gebruiken. Smeer de eiwit er op en laat het er op zitten totdat de eiwit uitdroogt. Was het dan af met lauw water en je zal zien je rimpels vervagen en de lijntjes ook. Indien je last hebt van brandende ogen kan je gebruik maken van rozenwater.

Rozenwater verzacht. Ook watten schijfjes gedompeld in melk verzachten de brandende ogen.
Kaneel is geweldig voor je lippen. meng een beetje met wat lip gloss en je lippen lijken meteen voller. Gesprongen lippen kan je genezen met wat kokosolie. Laat het een nacht intrekken op de lippen en de gebarsten lippen zijn weer glad. indien je last hebt van droge lippen kan je gebruik maken van boter met rozenolie. Dit houdt je lippen heel zacht. maak er zo een mengsel van dat je bijvoorbeeld een lege lip balsem stift er mee kan vullen en leg deze dan in de vriezer om te harden. Daarna in de ijskast bewaren en je hebt een goedkope lip balsem.


Vandollum


Geen opmerkingen:

Een reactie posten