maandag 26 augustus 2013

Verleidelijke, sensuele, passionele kussen

Verleidelijke, sensuele, passionele kussen



Knuffelen en zoenen zijn prachtig. Een zoenen brengt mensen dichter
bij elkaar en het is een fysieke taal. Een andere vorm van communiceren
tussen geliefden die net iets verder gaat als een tête-à-tête.

Er is niks zo expressie als een kus. Het is iets wat alle grenzen
 overschrijdt en is een manier om de ander affectie te tonen.
 er is geen handleiding waarin je leert om goed te kussen.

Er zijn veel onbeholpen kusser´s die denken dat een kus meteen leidt tot seks.
Speelt natuurlijk vooral in hun onderbewustzijn af en mannen en vrouwen zijn
daarin eigenlijk gelijk. Je hebt intieme kussen, zachte kussen, vlinder kusjes en
diepe natte kussen. Ouders leren hun kinderen natuurlijk niet om te kussen dat
 is nu eenmaal een feit. Zelfs collega´s of medescholieren onderwijzen je dit niet.

We zien het in films of hoe anderen het doen en dar moeten we het maar mee doen.

Je hebt de kleine schattige kus die je misschien wel krijgt van je moeder of oma.

Dan heb je nog de tranen kus tijdens emotionele momenten.

De nerveuze kus bij mensen die voor het eerst kussen.

De Franse kus die geen introductie nodig heeft en die
verschillende gevoelens teweeg kan brengen.

Je hebt de kannibalistische kussen waar je blauwe plekken
van overhoudt en waar de liefde echt in je bijt.

De verstikkende kus die altijd in drie fases komt.het zoeken in elkaars monden voor een goed gevoel van extase, de overweldigende kus zodat je niet meer kan ademen en de natte bedwelmende kus.

Vrouwen in de huidige tijd nemen vaak het initiatief. Zij laten zich gaan in dit natuurlijke gebeuren en vinden zoenen een normale aangelegenheid. Natuurlijk willen wij vrouwen de eerste kus krijgen van de man waarmee we samen zijn maar je kan niet tot in de eeuwigheid wachten.

Koppels moeten zich niet beperken to alleen maar zoenen tijdens de seksuele daad.
Kussen is meer een alledaagse bezigheid, een uiting van liefde. Een man zal ondanks dat zijn vrouw slecht kan kussen toch seks met haar hebben. En vrouw daarentegen houdt van heerlijke kussen ook voor de seks en tijdens de seks. het geheim van goed kussen is simpel en sexy. Vergeet alle casanova´s van televisie en geeft gewoon een eenvoudige maar sexy kus. Zet je hart en ziel open voor dit moment en geniet er van.




Er zijn natuurlijk wel een paar Do´s en Dont´s als het aankomt op kussen.
Het is ten strengste verboden om te kwijlen vrouwen houden niet van natte en slordige kussen. je moet ook niet je lippen stijf houden want die moeten zacht en sensueel zijn. Open je lippen want vrouwen hebben niks aan een spleetje. mannen kunnen oefenen met hun hand. Ga voor de spiegel staan en zuig op de rug van je hand en kijk dan in de spiegel hoe jij dit doet.

De bioscoop is een heerlijk plekje om lekker stiekem te kussen.Als je haar naar huis brengt geeft je haar een gepassioneerde kus voordat ze naar binnen gaat. Hou je handen dan wel thuis want een kus betekent geen vrij spel om andere dingen te doen. Kussen kan op verschillende manieren, beweeg je lippen heen en weer, streel acht met je tong de buitenkant van zijn mondhoeken en probeer door middel van zachte en harde druk de lippen van je partner te verkennen. Voel zijn of haar lippen op die van jou en voel steeds beter.


Je kan als man een meisje de liefde betuigen en een gedreven kus is een goede manier. Zoenen is een kunst met een sensationele ervaring. De tongzoen wordt ook wel de Soul Kiss genoemd. de adem van twee geliefden die door de mond gaat en door vloeit naar de ziel. je hoeft geen rocket scientist te zijn om goed te kunnen kussen. Je moet ook wel rekening houden met hygiënische dingen zoals een lekker ruikende mond en verzorgde tanden. Adem verfrissers zijn voor mannen hartstikke handig. Kauwgom is weer slechter omdat die voor speeksel toename zorgt. Een knoflook geur uit de mond is voor vrouwen ook een afknapper. Indien je rookt dan kan dit een kus ruïneren. Zorg voor frisheid.

Handleiding van Vandollum



Begin met een zachte kus op haar voorhoofd en zet jou lippen zacht op die van haar.
Niet te zacht en niet te hard de gouden middenweg. Open een klein stukje je mond en ga met je tong zacht over haar lippen. Houdt haar lekker vast en hoe meer de kus zich manifesteert vergeet je alles om je heen. Hou je handen op haar heupen of taille. Speel met intensiteit als je haar kust en indien je intenser gaat kussen rek haar naar je toe. je kan haar gezicht aanraken of je kan met haar haren spelen. Let op je ademhaling en adem door je neus. Als je klaar bent met kussen dan complimenteer haar en zeg Schat dat was geweldig. Wees oprecht en zij zal graag de volgende keer weer met jou kussen.

Soorten kussen

Een Engel kus is een zoete troostende kus die je geeft door je partner een zacht kusje te geven op het ooglid of op de wang. Een kus op de wang die ideaal is voor een eerste date. De Eskimo kus waarbij je met de punten van de neus tegen elkaar aanwrijft. Zachtjes aan een oorlel knabbelen behoort bij voorspel. De tongzoen die gedaan wordt uit passie en liefde voor elkaar.

De moederlijke kus of vrienden kus kan geruststellend zijn en dan kus je zacht op het voorhoofd.
De avontuurlijke kus op een teen of voet of de kus waarbij je zacht op haar huid zuigt.

De brief kus waarbij je jou geliefde een kus geeft onderaan de mooie brief die je voor hebt geschreven. Kussen onder een maretak is een goede manier om een kus te stelen van je potentiële minnaar. Kussen in de nek die als je het goed doet de intensiteit van het gevoel verhoogt.
Indien je gaat kussen geniet gewoon van het moment en let op bovenstaande zaken.


Ga met de stroom mee en geniet van elkaars gezelschap.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten