maandag 26 augustus 2013

Een Strand Bruiloft

Een Strand Bruiloft




Een outdoor bruiloft heeft altijd wel iets aparts. Je trouwt heerlijk buiten en het maakt
niet uit in welk seizoen je dit wilt doen. Elk seizoen heeft zijn eigen charme met zijn eigen sfeer.
De mooiste foto´s kunnen buiten gemaakt worden en als het weer zonnig is kot dit de sfeer ook
 ten goede. Je kan bij een outdoor bruiloft de mooiste plaatsjes schieten en vooral als je trouwt aan het strand. Het jawoord geven met een achtergrond van een zacht golvende zee en ondergaande zon voegt net iets extra's toe aan je huwelijksdag.

Je kan op het internet tal van ideeën vinden hoe om een strand bruiloft te plannen.
Je kan dit in eigen land doen of in het buitenland, dat ligt helemaal aan het budget van het huwelijks paar. Stel je voor een plaatje in je hoofd van een afgelegen stuk strand, waar turkoois water is, een klein plekje paradijs. Denk aan bijvoorbeeld Zanzibar met exotische stranden of Hawaï. Thailand is ook een mooie locatie of Santorini waar mijn dochter is getrouwd. Sardinië het romantische eiland met de ongerepte natuur of een van de andere eilanden in het Caribische gebied.

Als u op zoek bent naar een bruiloft op het strand dan is dat een eenvoudige en prachtige oplossing. Je kan veel mensen uitnodigen of alleen een beperkte kleine groep. Strand huwelijken zijn onvergetelijk, uniek en hebben een overvloed aan mogelijkheden. begin tijdig met het uitzoeken van die mogelijkheden afhankelijk van uw budget. Vergunningen om te trouwen duren meestal ook een paar maanden of dit nu in het binnen of buitenland is. Kijk naar de kosten, de wetten die gelden in het buitenland en of u misschien ergens op een stuk privé strand kunt trouwen. Geen enkele vraag is dom als het gaat om trouwen. je trouwt tenslotte maar een keer en wit je droom bruiloft hebben.


Tips
Moeder natuur is altijd ondoorgrondelijk. Zorg altijd dat jee en backup plan hebt voor het geval het weer je tegen gaat werken. Stress je zelf niet voor niks, de dag is al spannend genoeg. Zorg voor een eventuele weddingplanner en mensen die u helpen. Kijk goed naar het strand, de duinen, de bosjes met struiken, rotsachtige gebieden. Plaats eventuele bordjes waar de gasten moeten zijn. Zorg voor een welkomst drankje of pakketje en dat kan ook zonnebrandolie of insectenspray inhouden. Zorg voor sta tafels en zitplaatsen en ook parasols en een verfrissend drankje zijn op zijn plaats. Dekens op het strand zijn ook een optie.

- In Nederland zijn veel buitenlandse ambassades die precies weten wat je nodig hebt om in het buitenland te trouwen. neem contact met hen op en laat je goed voorlichten.

- Denk aan ondertrouw en trouw vergunningen

- Vraag voor een trouwboekje

- Contact opnemen met de burgerlijke stand van de gemeente waarin je woont en daar de benodigde papieren halen zoals de verklaring niet gehuwd zijnde.

- Na de bruiloft maak je je buitenlandse huwelijk rechtsgeldig in Nederland. Schrijf je in bij het GBA als echtpaar. Ook is een inschrijving in het huwelijksregister van de gemeente noodzakelijk.


Formaliteiten Buitenland
Indien je in Mexico wilt trouwen worden er strenge voorschriften gesteld. Er wordt bloedonderzoek gedaan en een arts geurt je. Vier dagen voor het huwelijk moet je al in Mexico aanwezig zijn en de bruid mag niet zwanger zijn ten tijde van de bruiloft. In Frankrijk mag je alleen trouwen als je geboren bent in het land, indien je i Frankrijk woont of werkt. in Zuid Afrika kennen ze geen ondertrouw en is alles eigenlijk makkelijk.


St Barths



St. Barths is een magnifiek eiland in het Caribische gebied. Het is een Frans eiland met een kosmopolitische omgeving. Er bestaat op dit eiland geen hoogbouw, geen casino´s, alleen maar rust en ontspanning. U vind er chique hotels, prachtige stranden en een uitstekende keuken op het hele eiland. Via St. Maarten kan je komen bij St. Barths met een klein vliegtuigje of per boot. Er zijn meer dan 80 restaurants verdeeld over het eilandje en het eiland is een van de meest culinaire eilanden ter wereld. Vier sterren restaurant en bistro´s. bekende trouw hotels zijn Hotel Eden Rock, Hotel le Toiny of Hotel Le Sereno. St. Barths is een goedkoop eiland en daarom ook aantrekkelijk als huwelijks eiland. Je kan je huwelijksreis combineren met een bezoek aan Anguilla, Sint Maarten of Nevis, de eilanden liggen dicht bij elkaar.


Trouwen op de Maldiven
Trouwen Malediven


De beste tijd om op de Maldiven te trouwen is: Altijd! De eilanden groep heeft altijd mooi weer met een normale temperatuur van rond de dertig graden. De Maldiven is romantisch, een azuurblauwe zee en prachtige palmbomen. Een perfecte locatie om te trouwen en ook je huwelijksreis door te brengen. je laat je heerlijk verwennen aan het strand of in en spa en verblijft in een luxueuze villa met uitzicht op de zee.

Op de Maldiven heerst de islam dus als je daar wilt trouwen is dit een heilige en belangrijke ceremonie. Er wordt voordat je trouwt een huwelijksovereenkomst opgesteld waarbij beide personen instemmen met het huwelijk. Er vind dan een officiele verloving plaats en de bruidegom moet ook een bruidsschat geven aan zijn bruid. Er moeten twee mannelijke getuigen bij het huwelijk aanwezig zijn en tijdens het feest wordt er traditionele kleding gedragen.


Trouwen op Mauritius
Mauritius ligt in de Indische oceaan, ten Oosten van Afrika, ongeveer 850 van Madagaskar af. Mauritius heeft een smalle kuststrook met prachtige stranden. Daarachter een indrukwekkend oprijzend laag gebergte. De hoogste top ligt in het zuidwesten en is 828 m. Centraal op het eiland ligt een plateau van ruim 600 meter hoogte, gevormd door kraters en lava en ander vulkanisch gesteente. De vulkanen zijn trouwens al lang geleden uitgewerkt. Ook bevinden zich in het binnenland een aantal meren, enkele rivieren en watervallen. Bijna het hele eiland is omgeven door een koraalrif, zodat je er heel erg mooi kan duiken. het is een tropisch eiland met het hele jaar een top klimaat. Romantische hotels, parelwitte stranden en heerlijk eten. Mooi natuur locaties voor de foto´s waaronder een botanische tuin of de vulkaan kraters.


Trouwen op Hawaii
Een huwelijksreis of huwelijk op Hawaii is prachtig. Lavastromen, regenwouden, prachtige stranden en fantastisch klimaat. Een bruiloft op Hawaii staat garant voor romantiek. je kan er het gehele jaar door trouwen en vanaf Amsterdam vlieg je er in 15 uur naar toe. Er is geen visum voor nodig en ook geen inentingen. Dit eiland is perfect voor bruidsparen die op zoek zijn naar privacy! Kauai staat bekend om haar tropische landschap. Vooral het zuiden van het eiland is erg geschikt voor een mooie, zonnige bruiloft.Hawaii heeft een aantal mooie trouwlocatie´s. De Botanische tuinen,op het water, in een koffie boerderij, te paard op het strand of trouwen op een ranch.


Hier nog enkele prachtige trouwlocatie´s


Tasmania Australie



Jamaica Bali
jamaica wedding bali wedding

Bahama´s St. Lucia
image-perfect-caribbean-beaches-bahamas image-perfect-caribbean-beaches-st-lucia


Vandollum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten