maandag 26 augustus 2013

Een Lente Bruiloft

Een Lente Bruiloft





Het is altijd een mooie keuze om in de lente te gaan trouwen. Een trouwfeest met mooie lente kleuren die passen bij de kleuren van het seizoen. Het kiezen van een bruiloft thema en de daarbij passende kleuren is altijd een moeilijke zaak. De lente is een tijd van wedergeboorte en groei dus een goede tijd om een huwelijk te starten. Bruiloftskleuren hebben te maken met kleuren voor de jurk, kleuren voor de decoraties, de schoenen, de bruidsmeisjes jurken of de uitnodigingen.

Trends zijn altijd bepalend voor de populaire kleuren voor een bruiloft.
Toch is het belangrijk om niet alleen uit te gaan van de trend maar om
uit te gaan van een kleur die bij u past.
 
Enkele tips:
- Houdt rekening met de tijd waarin u de bruiloft plant. Trouwt u in de ochtend of in de avond? Een combinatie van heldere en diepere kleuren is dan toepasselijk. De donker kleuren voor de avond en de heldere kleuren voor overdag.
- Kleur wordt aan elk aspect van een bruiloft toegepast. Tafelkleden, kaarsen, waxinelichtje, linten, vazen en centerpieces voor op tafel. Je kan een levendige kleur toevoegen of een decentere kleur, geheel naar jou smaak. Bloemen zijn natuurlijk symbolisch voor het begin van de lente.
- Kleur bepaalt ook de stemming van uw bruiloftsfeest. Levendige lente kleuren stralen wat anders uit als decent wit of felrood. Bepaal een stemming die bij u en uw partner past. Een kleur waarmee u voor u beiden de juiste sfeer uitstraalt.
Er is normaliter geen limiet aan het gebruik van kleuren. Pas de kleuren af op uw persoonlijke smaak, de bloemen die er op dat moment zijn of de stemming waarin u zich bevindt. Zachte tinten, levendige kleuren, pasteltinten, juwelen, alles mag en alles kan.
 
Spring Bruiloften Voorblad
 
Trends 2013
Trouw paren hebben anno 2013 alle keus. Ze kunnen ecologisch trouwen, modern of romantisch trouwen. De meeste stellen kiezen voor een lossere bruiloft die past bij hun persoonlijkheid. Een bruiloft creëren die bij hun past en waar iedereen zich thuis voelt. Verbondenheid creëren. Er worden bruiloften gehouden met workshops van dans en muziek, boottochten georganiseerd of een ander evenement aan gehangen. De trouwjurk wordt gemaakt of gekocht naar de wensen van de bruid en de bruidegom wordt ook compleet verwend met een nieuwe outfit. veel trouw stelletjes gaan terug naar de romantische bruiloft van de jaren dertig. Romantische kapsels, koetsen en paarden en een bruiloft met alles er op en er aan. Niet meer aan chique gedekte tafels binnen maar er worden barbecues gehouden of andere eetfestijn buiten. Prieeltjes zijn ook erg populair of een kapelletje of kasteeltje ergens in de buurt.
 
Paren schrijven hun eigen trouwbelofte en verzorgen vaak een bruiloft zelf van begin tot het einde.
Populaire Bruiloft Kleuren 2013
 
Bij een bruiloft kan je gebruik maken van een kleurenpalet. Door te spelen met allerlei kleuren krijgt je feest meer body. Veel bruidsparen kiezen ook dit jaar voor een bepaald thema. Roze is dit jaar erg in trek net zoals fuchsia, oudroze en zacht roze. Paars komt ook voorbij als stoere levendige kleur en ook appelgroen en natuurlijk de kleur rood. In Amerika is mintgroen de kleur om te gebruiken voor een bruiloft.
Vintage bruiloft
 
 
Vandollum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten