maandag 26 augustus 2013

Ben jij een peertje, appeltje of zandlopertje?

Ben jij een peertje, appeltje of zandlopertje?






Elke man waardeert de vrouwelijke vormen.
 
De subtiele rondingen
De sensualiteit

De helft van de vrouwelijke bevolking is ontevreden over haar uiterlijk en vindt zichzelf te dik. Ze durven vaak niet in de spiegel te kijken. Wanneer je hen dan vraagt wat er precies aan de hand is, klagen zij over de vorm van hun figuur. Te dikke buik, te dikke kont, te korte benen of te dikke buik. Vrouwen kijken te veel naar het slankheidsideaal en moeten wat vaker naar zichzelf kijken. Je bent geboren met je eigen genen, aanleg en figuur. Je kan wel gaan sporten of fitnessen, maar dit verandert niet de vorm van je figuur. het kan alleen maar je figuur strakker maken en je gespierder maken.
Vrouwen hebben verschillende vormen van het figuur. Peer, appel, zandloper, plank, het maakt niet uit. Elke lichaamsvorm heeft zijn eigen charme. Of je nu een buikje hebt of een stevig zitvlak, er is voor elk lichaamstype een oplossing.


Lichaamsvorm Peer
pear


De kenmerken van een peer figuur is een platte buik, de heupen zijn bredere als de schouders en de borsten zijn klein. De bovenbenen, billen en dijen zijn weer voller. indien je deze vorm hebt, kan je eht beste de nadruk leggen op je slanke taille. Prints, t-shirts en een V hals staan erg goed. Een jasje met schoudervullingen, ook al zijn ze uit de tijd, legt de nadruk op je smalle schouders. Kies vooral donkere kleuren en draag niet al te strakke kleding. Hakken schoenen laten je langer lijken en slanker. Geen drukke prints of oversized shirts. Indien je een leuke sjaal om je nek doet, neemt het de aandacht weg van de onderste helft. Een goede combinatie is bijvoorbeeld een uitlopende broek met een opvallen top.


Lichaamsvorm Appel



Bij een appel figuur heb je slanke benen, een niet duidelijk zichtbare taille, smalle heupen, volle borsten, plat achterwerk en bredere schouders. Leg niet de nadruk op je buik en draag daarom ruimere kleding. Een klein decollete kan heel mooi zijn voor vrouwen met een appelfiguur. Je hebt slanke benen dus laat ze zien. Draag een rokje, short of jurkje en draag er een paar high heels onder. Je kan alle soorten jeasn aan met een leuke top er op of blouse. vermijd hooggesloten blousjes, hempjes met brede banden . Koop de kelding niet te strak, want vrouwen met dit figuur worden dik aan de buik.


Lichaamsvorm Zandloper



Het zandloper figuur is waar alle vrouwen naar streven. Je borsten en heupen zijn goed uitgebalanceerd en je hebt de perfecte taille. Zacht afgeronde schouders die aansluiten bij je heupen. Je lichaam is in harmonie en evenwicht. verstop je niet en laat je figuur zien. Jurken en rokken met een driekwart lengte staan je fantastisch. Broeken met een lichte kleur een een kokerrok benadrukken je slanke benen. Met een wikkel vest accentueer je de taille en je borsten. hakken schoenen en een strakke jeans, maken je outfit compleet. Vermijd grof gebreide vesten en hoog gesloten blouses. je kan alles aan maar stretchbroeken zijn sexy.

Lichaamsvorm Recht


Een groot percentage van de vrouwen heeft een recht figuur. Dat betekent dat je heupen en borsten gebalanceerd zijn en dat een taille niet goed zichtbaar is. Je billen zullen niet uitsteken, ze zijn eerder plat. Bij een recht figuur zijn je benen je beste troef. Het rechte figuur kan veel hebben, jurkjes, tops of een jeans. Tops met prints en donkere kleuren doen het goed of een zwierige rok. Een asymmetrisch jurkje benadrukt ook je lichaamsvorm. Als je een spijkerbroek koopt let er dan op dat er kontzakken opzitten. Dat maakt de billen ronder. Vermijd wijde rechte truien, en verticale strepen. je kan je figuur accentueren door een leuke riem te dragen.

Lichaamsvorm Hart


Indien je lichaam een hartvorm heeft, kenmerkt zich dat door brede schouders, volle armen, volle borsten en een buikje. de schouders zijn breder als de heupen, je hebt slanke benen en kleine billen. Vrouwen met deze lichaamsvorm moeten goed hun pluspunten benadrukken. Langere tops met een v -hals werken uitstekend. Langere tops bedekken ook de zogenaamde love handles. Een wikkel top zal je borsten accentueren en een wijde rok zorgt voor balans aan je wat wijdere bovenlichaam. Door schoenen met een hak te dragen accentueer je je benen. Een felle kleur zorgt voor nog meer accent. draag geen spaghettibandjes of een haltertop. Een coltrui zorgt voor meer volume, dus vermijd dit liever. Grof gebreide truien en vesten voegen meer gewicht toe aan je figuur, dus vermijden.

Vandollum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten