dinsdag 27 augustus 2013

Grappige Geschenken Voor De Man

Grappige Geschenken Voor De Man



De meeste vrouwen vinden het meestal moeilijk om een cadeau te kopen voor een man.
Ze moeten lang nadenken om te beslissen wat ze voor hun man, vriend, vader, oom of kennis gaan kopen bij een verjaardag of een andere speciale gelegenheid. Belangrijk bij deze beslissing is om te weten te komen wat mannen leuk vinden. Op die manier krijg je een idee welk cadeautje je moet kopen. Als je vaak contact hebt met de man voor wie je een cadeau wil kopen kan het iets makkelijker zijn om een leuk geschenk voor hem te kopen. Tijdens gesprekken kan je van hem zelf horen wat hij leuk vindt. Mannen houden over het algemeen van nieuwe en leuke gadgets. Je kan voor iedere gelegenheid wel een cadeautje bedenken dat toepasselijk is.


De Camouflage Snuggie
Ik zag op het internet de Camouflage Snuggie. Het is een super zachte deken die mouwen heeft en hij kost 14,99 euro. De deken houdt je warm en zorgt voor volledige bewegingsvrijheid. mannen kunnen ermee lezen, eten, hun afstandbediening goed vasthouden(lol) en ermee werken achter de laptop of computer. De deken is gemaakt van zachte fleece stof en zijn voorzien van oversized pockets. De deken is volledig wasbaar in de machine wat ook zijn voordelen heeft.



De Ring Bierfles Opener
4

Er is een bier flesopener op de markt waarmee je eenvoudig je flesje bier kunt openmaken. De opener is in de vorm van een ring en zijn verkrijgbaar in de maten 8 tot en met 15. Dus de dikste mannenhanden kunnen z´n ring dragen. Mannen zijn sowieso makkelijk aangelegd en wij hoeven dan niet meer te horen: Schat waar is de flesopener?. hij is op het internet te vinden voor 4,79 euro dus een spot prijsje toch!


Face en Butt Zeep




Niet dat we onze mannen meteen butt-face noemen, maar ik vond het wel een leuk cadeau. de ene kant van de zeep is voor het gezicht en de andere kant van de zeep is voor de kont. De bruine kant is voor de achterkant en de witte kant is voor het gelaat. Zo houden mannen de twee zaken echt wel gescheiden van elkaar. De zeep is zelfreinigend en heeft een echt mannelijke geur. Mannen raken nogal snel verward en door hen dit cadeau te geven ontstaat er geen verwarring.


Tube Wringer




Erger je jezelf net zoals ik over de tubes die op verkeerde plekken worden dichtgeknepen. gaten in de tubes of gewoon de hele tube gewoon vermorzeld zien worden door je man? Er is een Tube Wringer op de markt wat ons vrouwen een beetje rust geeft. Tien procent van nog te gebruiken tandpasta komt namelijk dan niet meer in de prullenbak terecht. Mannen hebben dat speciale talent om dingen te verkwisten. het is een kunst om de tube met de hand te wringen dus vandaar voor onze geliefde mannen deze Tube Wringer.


De Dolly Air Opblaaspop



Toevallig heet ik zo maar ik heb deze pop niet bedacht, alhoewel ik het een meesterstuk vind.
Indien uw man vaak onderweg is gunt u hem natuurlijk het beste. Vandaar deze Dolly Air
Stewardess die hem op al zijn reizen kan begeleiden. Een leuk cadeau ook voor vrijgezellen party´s of voor elke situatie waarin een vrijgezellen stewardess gewenst is.

De pop heeft ene huidkleur, voelt lekker glas en natuurlijk aan en is waterdicht(?) (lol) . Met wulpse rondingen en een brutale sexy uitdrukking is deze stewardess klaar voor een avondje uit of voor een heerlijke nacht. Compleet met sexy outfit en een reparatie setje. mannen zijn daar ja zo handig in als ze maar een reparatie setje in de buurt hebben stoppen ze elke lekkage.


Monogamie

De verrassende variant op de ouderwetse Monopoly. Samen met je geliefde kan je op een ontspannen manier gepassioneerd dit spel spelen. leg de hoorn van de haak, gordijnen dicht en speel het meest stoute spelen wat er bestaat. Met drie stomende niveaus breng je je liefdeleven naar een geheel ander level. Er zal zich nieuwe communicatie vormen tussen jullie als geliefden en 390 ideeën en acties zullen je leven veranderen. Het is duidelijk een volwassen spel en ik weet zeker dat je man dit een tof cadeau vindt. Monogamie bestaat uit een bord met 27 vierkantjes in de vorm van een cirkel. Je hebt 50 fantasie kaarten en 100 kaarten alleen voor hem. je komt allerlei pleinen tegen, zoals het M plein, waar je moet doen wat je partner zegt. Het Hartjes plein waar je alles mag doen vanuit je verbeelding of het Food plein, waar je sexy moet zuigen of hem kan onder smeren met chocolade.



De Man Kini



Voor 13,95 loopt jou geliefde rond in deze sexy Mankini. hij mag er mee rond lopen in zijn patriottische gelukzaligheid of dat nu thuis is of in een zwembad. Mannen die lef hebben durven hier gerust mee te lopen. de Mankini beschikt over elastische banden en kan je in allerlei trendy kleuren en modellen verkrijgen. Ze zijn gevoerd wat voor extra comfort zorgt. Mannen die op het strand met hun lichaam willen pronken moeten zo´n sexy Mankini dan aanschaffen of cadeau krijgen. Ze staan dan echt in het punt van belangstelling vooral als het een knalgroene of roze betreft. Een sexy cadeau voor en stoere vent die zichzelf mooi vind zoals hij is en niet opschept over zijn zaakje (lol).




Vandollum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten