maandag 26 augustus 2013

Prachtige Rug Tattoos voor de Moderne Vrouw

Prachtige Rug Tattoos voor de Moderne Vrouw



Rug Tattoos worden vandaag de dag steeds populairder vooralwij vrouwen.
In de geinkte wereld zijn er talloze ontwerpen waaruit je kan kiezen. Je kan een tatoeage uitkiezen voor de gehele achterkant van he lichaam of voor een gedeelte van de rug. Alles is mogelijk, een foto van je kind, een eigen ontwerp of de persoon die je tatoeëert helpt jou met ideeën die bij jou persoonlijkheid passen.

Indien je van plan bent om een totale rug tatoeage te nemen zal je op enkele zaken moeten letten. Een tatoeage doet pijn en hoeveel pijn hangt af van jou eigen pin grens. Een paar dagen van te voren kan je het beste kan beginne met het vermijden an alcohol en cafeïne. Zorg dat je goed geslapen hebt want moeheid kan je pijngrens beïnvloeden.




Indien je een rug tattoo wilt dan zullen de haren, indien je die op je rug hebt, weggeschoren moeten worden. Neem kort van te voren nog een douche en draag oude kleding daar de tatoeage vloeistof voor nare lekken kan zorgen. Een rug tattoo duurt we even en meestal gaat het in delen. Eerst doen ze de buiten lijnen en meestal bij een tweede keer de invulling van het geheel. Neem dus een snack of wat te drinken mee.















Geen opmerkingen:

Een reactie posten