vrijdag 23 augustus 2013

Hoe kan iemand zich fout kleden?


               De meest foute manieren als het op het kiezen van een outfit aankomt



Het kost nooit een fortuin om er goed gekleed bij te lopen en een outfit samen te stellen die aanvaardbaar is voor iedereen. Het kost een beetje tijd om je kleerkast uit te gaan zoeken en een planning te maken van wat je gaat aandoen. 

Als je voor de spiegel gaat staan om je outfit te bekijken, dat is geen ijdelheid dat is gezond verstand. Het is belangrijk om te checken hoe je outfit van alle kanten er ui ziet, inclusief het schoeisel wat je eronder draagt. Een snelle blik in de spiegel laat je zien of je voorkant net zo goed zit als de achterkant en of het geheel bij elkaar past. Je kan op gescheurde naden letten, afgerukte knopen of vlekken die op je kleding zijn achtergebleven. 

Indien je met afgetrapte schoenen, kapotte schoenen of schoenen met de verkeerde kleuren je outfit afmaakt, dan ruineer je het gehele plaatje. Indien er kale plekken op je schoenen zitten kan je ze bijwerken met een kleurstift. Als de zolen vertrapt zijn kan je er nieuwe zolen onder laten zetten. Tegenwoordig krijgt men voor een goedkope prijs al klassieke en modieuze schoenen die onder elke outfit passen.  


 
 
Je ziet wel eens vaker mensen die van die zweetplekken onder de oksels hebben. Dit kan echt niet mensen. Je kan niet in kleding lopen met zweetplekken die er niet meer uitgaan. Verf het kledingstuk in de wasmachine en geeft het een andere kleur zodat de plekken niet meer opvallen.


Je hebt ook van die vrouwen waar je p drie kilometer afstand al de parfum ruikt die ze op heeft gespoten. De parfum die je komst aankondigt bij je werk of in een winkelcentrum waar je jou boodschappen gaat halen. Dat kan echt niet. Parfum mag nooit overheersen en daarbij komt ook nog dat wat voor jou lekker ruikt, voor anderen kan stinken. 

Vroeger zag je rouwen met hele dikke mascara op de wimpers, zelfs zo dik dat het ging klonteren. Wenkbrauwen dik aangezet met een zwarte potlood, vergeet het. Dat is helemaal uit de mode. Subtiliteit is de mode en de naam van het spel van make-up van vandaag. Te overdreven make-up verandert wie je werkelijk bent. Probeer gewoon je sterke punten naar voren te halen en laat het daarbij. 

Je handen zeggen altijd veel over jou als persoon. Geen afgebeten nagels, geen afgebrokkelde nagels, geen oude nagellak erop laten zitten. Geen nagellak is beter als slecht gelakte nagels. 

De gemakkelijke pyjamabroeken, leggings en joggingbroeken zijn gemakkelijk voor in huis, mar niet om over straat te lopen. Het is een slechte keuze om erin te gaan werken of naar sociale ontmoetingsplaatsen te gaan.







Sexy kleding gaat ook soms te ver. Wilde kapsels op de werkplek of te funky schoenen die niet bij je outfit passen. Indien je op de werkvloer verschijnt, zal je kleding moeten passen bij je omgeving.  Je zal de verkeerde soort aandacht trekken als je jezelf niet goed kleedt.

Je borsten, billen en buik moeten altijd bedekt zijn, tenzij je naar het strand gaat of op je eigen bed of in je eigen tuin ligt. Het is niet goed voor je imago als je half naakt op staat loopt. Daarbij komt nog dat het smakeloos is. Er is niets mis met een beetje decolleté maar als er niks aan de verbeelding wordt overgelaten dan is teveel juist te weinig.

Te strakke kleding laat alles heel duidelijk zien en sommige vrouwen kunnen te strakke kelding beter vermijden. Als je het perfecte figuur hebt dan kan je jezelf alles permitteren, maar niet met een maatje meer of een hangend buikje over een broek.  

Wat ook niet uitziet zijn die broeken die rond je dijen blijven hangen en waar je string of onderbroek goed zichtbaar is.  

Rages komen en gaan en dat zal ook eeuwig zo doorgaan. Neem de tijd en maak een notitie aan deze mode fouten en denk er nog eens aan als je staat voor het dilemma van het kiezen van een outfit.

 

Stel jezelf niet bloot aan deze beschamende fouten !

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten