maandag 26 augustus 2013

Belangrijke Weetjes Over Botox


Belangrijke Weetjes Over Botox



Een andere naam voor botox is Botulinetoxine (Clostridium botulinum-toxine) BTX, een neurotoxisch gif.

Het is een soort eiwit wat op de zenuwcellen werkt, en wat veel gebruikt wordt in de medische wereld en cosmetische industrie. Door de verlammende werking van het gif kunnen spier spasmen tegen worden gegaan en men kan de effecten van ouderdom verdoezelen.

Botulinetoxine wordt voor verschillende toepassingen in de medische wereld gebruikt.
Verreweg de meest bekende toepassing is de cosmetische, waarbij mensen een zogenaamde Botox behandeling ondergaan. Naast het gebruik voor cosmetische doeleinden wordt botuline ook gebruikt bij de behandeling van aandoeningen met verhoogde spierspanning en onwillekeurige spier activiteit. In de cosmetische chirurgie wordt botox veel toegepast. de artsen onderdrukken met het inspuiten van Botox, de rimpel vorming van het gelaat.

Toediening mag in Nederland alleen gebeuren door artsen.
Er zijn veel privéklinieken die botox behandelingen in hun pakket hebben en ook dit is toegestaan.
In de tegenwoordige tijd gaan mensen naar een kliniek toe of schoonheidsspecialiste en laten zich het hele gezicht inspuiten met Botox. Ze willen allemaal een strakker velletje, maar ze weten eigenlijk niet wat het middel precies doet en waaruit het middel bestaat. Een onafhankelijk onderzoeker heeft een aantal gerenommeerde artsen in nederland gevraagd, wat Botox nu precies is. Ze geven toe dat het een toxisch gif is, maar dat het een erg verdunde vorm wordt toegediend. Ze zeggen ook dat het onder strenge toelatingseisen van de Amerikaanse F.D.A. pas wordt toegelaten. Hoe kan men praten over een veilig product, indien men hoog toxische gif in iemands lippen spuit.




Het Verdrag Biologische Wapens behelst een wereldwijd verbod op de ontwikkeling, de productie en het aanleggen van voorraden van bacteriologische en biologische wapens. Het verdrag werd opgericht in 1972, maar het verdrag is nog steeds niet in werking getreden. Nederland heeft wel erkend dat dit verdrag bestaat, maar houdt zich van de domme als het gaat om moedwillig burgers in te spuiten met hoog toxisch gif.

Na het inspuiten van Botox, komen na verloop van tijd wel degelijk negatieve effecten op het lichaam om de hoek kijken. Het gif heeft een negatieve werking op je metabolisme en degenereert je immuunsysteem. Botox ook wel BTX genoemd is geschikt bevonden als biologisch wapen. Personen die aan dit gif worden blootgesteld, hebben last van de luchtwegen en zullen na verloop van tijd beademing nodig hebben. het gif is makkelijk te produceren en makkelijk te vervoeren. Het is kleurloos, reukloos en smaakloos.

Artsen zeggen dat botox niet door de huid kan dringen en geen schadelijke gevolgen heeft. Toch dringt deze stof langzaam onze organen binnen en creëert problemen in onze maag, darmen, longen en bloedvaten. Bekend is dat Japan, Amerika, Duitsland en Rusland BTX geproduceerd hebben om te gebruiken als wapen. Onderzoek naar BTX als wapen begon in de jaren 30 in Japan. Tien jaar later begonnen ook de VS en Duitsland hier onderzoek naar. De naam waaronder onderzoek naar BTX gedaan was in de Verenigde Staten : AGENT X




Naar aanleiding van het Verdrag Biologische Wapens zijn 1975 alle voorraden in de VS vernietigd. Deze conventie was ook getekend door Rusland en Irak, deze zijn echter doorgegaan met onderzoek en opbouwen van voorraden tot in de jaren 90. In 1995 heeft Irak bekendgemaakt dat het de beschikking had over tenminste 11.000 liter botuline toxine in speciaal daarvoor geprepareerde S.C.U.D. raketten.

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) waarschuwt dat het gebruik van botox schadelijke bijwerkingen kan hebben, en mogelijk zelfs dodelijk kan zijn. Geneeskundigen dachten tot nu toe dat Botox een eiwit was, wat tijdelijk de spieren verlamd. De Italiaanse neuro-wetenschapper Caleo hebben dit nader onderzocht en zijn tot hele andere conclusies gekomen. Door onderzoek te doe bij ratten, bleek al snel dat het gif BTX in Botox, de ratten verlamden en er duidelijk een vernietiging van de hersenen zichtbaar was.

Walter Herzog uit Canada gaf een gelijkaardig resultaat. Botox verlamde in zijn onderzoek niet alleen de spieren die ingespoten waren, maar ook de aangrenzende spieren.

In de gazet van Antwerpen stond een artikel dat vier kinderen in Engeland waren overleden aan de gevolgen van Botox. Twaalf volwassenen waren overleden en 87 andere mensen moesten met bijwerkingen opgenomen worden in het ziekenhuis. Natuurlijk zullen de producenten van dit toxische gif, weigeren te erkennen dat ze mensen vergiftigen en de dood in drijven met hun rimpel spuitjes.
Alweer blijkt dat de farmaceutische industrie miljarden verdient aan een hoogst toxische stof.

BEZINT EER GE BEGINT

Vandollum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten