maandag 26 augustus 2013

Snel een paar kilo kwijt Tips

Snel een paar kilo kwijt Tips



Slapen
Het is bewezen dat mensen die minder dan zes uur per dag slapen keer kans maken op zwaarlijvigheid. Indien je maar vier uur per nacht slaapt heb je zelfs 67 % meer kans om dik te worden.

Ontbijt
het eten van een voedzaam ontbijt vol met granen en eiwitten heb je nodig om de dag te beginnen. het houdt uw insuline niveau op peil en voorkomt dat u later op de dag op zoek gaat naar hartig en zoet.maak gebruik van honing om eten te zoeten.

Eet vaker
Iedereen groeit op met drie maaltijden per dag. Toch is het beter en gezonder om vaker een kleinere maaltijd te nemen, want dat helpt je met gewicht te verliezen. de stofwisseling en je gehele metabolisme wordt hierdoor geactiveerd.

Water
Drink voordat je aan een maaltijd gaat beginnen een vol glas water. het duurt namelijk 20 minuten voordat je hersenen registeren dat je vol zit.

Koffie
Koffie is goed voor je maar dan wel koffie zonder room, suiker, zoetjes, cappuccino of geen latte machiatto.Indien je toch melk in de koffie wilt dan neem de magere melkpoeder.

Kauwgum
Suikervrije kauwgum geeft een signaal aan je hersenen af waardoor er ook een gevoel van volheid in je maag ontstaat. Geen kauwgum met suiker en andere fruit smaken, dat werkt niet.

Snacks
Op het werk eet je een stukje fruit of een vetarm zuivelproduct. Kwark, yoghurt het is tegenwoordig allemaal in de supermarkt te verkrijgen.

Lopen
Lopen zorgt er niet alleen voor dat je in een betere conditie komt, maar verbrandt ook vet. Tel je stappen met een stappen teller want je moet 10.000 stappen per dag doen en dat zeven dagen per week.

Kijk in de spiegel
Het is wel een drastische manier maar hang een spiegel tegenover de plek aan tafel waar jij zit. het kijken in de spiegel weerkaatst een beeld, en kijk goed naar je zelf. Stel voor je zelf vast waarom je gewicht wilt verliezen.

Wit voedsel
Vermijd wit voedsel koolhydraten, witte bloem veroorzaken grote schade aan ons lichaam. Het leidt tot veranderingen in onze bloedsuikerspiegel en ook leidt het tot gewichtstoename. Vermijd suiker, koolhydraten en producten met bloem erin. Eet liever volkoren producten of volkoren rijst en volkoren brood.

Vermijd suiker, fructose
Kijk op de producten naar het suikergehalte en of er fructose in zit. Vooral in ketchup, mayonaise en slasaus zit er veel suiker en vet in.

Eet thuis
Ga niet te veel uit eten als u wilt afvallen. Blijf liever thuis en hou u eraan dat u deze richtlijnen volgt. Restaurants serveren expres grote porties, ongeacht het honger niveau.

Eet alleen als je maag rammelt

We eten vaak uit verveling, frustratie, nervositeit of gewoonte. Wacht totdat je maag begint te grommen en ga dan pas eten. Indien je elke keer hier naar luistert dan komt het afvallen ook goed.

Smaakstoffen
gebruik niet te veel producten zoals salsa, kruiden, cajun of suiker en vet houdende sauzen. het geeft wel smaak maar is niet gezond voor u.

Fruit
Eet fruit in plaats van suiker houdende vruchtensappen of light dranken. Geniet van een appel, sinaasappel of watermeloen.

Trappen
Neem vaker de trappen. Dat verbrandt calorieën. Ook een wandeling voor het eten helpt. Het vermindert de eetlust en je eet vaak minder.

Psyche
Hoe langzamer je eet hoe beter. Neem een kleiner bord en verklein je porties. Het is ook bewezen dat de kleur blauw eetlust remt. Daarom gebruiken restaurants deze kleur ook niet, zelden eigenlijk. Dek de tafel met een blauw tafelkleed of blauwe servetten. Vermijd rood, geel en oranje want die wakkeren eetlust aan.
  • Poets je tanden na het eten
  • Kus je partner hartstochtelijk minstens 10 keer per dag dan verlies je calorieën
  • Maak gebruik van hete pepers dat vermindert je eetlust
  • Hou je aan voedzame snacks
  • Vermijd fructose
  • Geen smaakversterkers



Geen opmerkingen:

Een reactie posten