maandag 26 augustus 2013

De Top 10 Cosmetische Ingrepen



Steeds meer maken mensen gebruik van plastische chirurgie. Ze willen er een dramatische verandering teweeg brengen in hun fysieke verschijning. Beroemdheden gaan onder het mes, maar ook de gewone man. Zelfs jonge mensen nog in de bloei van hun leven, laten zich al opereren door de plastisch chirurg.

Borstvergroting

de borsten worden vergroot door medische implantaten in de plooi van de borst te plaatsen.
De implantaten zijn gemaakt van silicone met een rubberen omhulsel oftewel met silicone gel of zoutoplossing. De implantaten kunnen onder de borsten worden geplaatst, via de oksels of in de buurt van de tepelhof.

Borst lift

Een borst lift wordt gebruikt om de borsten weer meer stevigheid te geven, het wordt ook wel een mastopexy genoemd. Deze procedure wordt meestal toegepast bij hangende en slappe borsten. Er worden een of meerdere incisies in de huid gemaakt en dan wordt de huid opgetild en strak getrokken.

Borstverkleining

Borstverkleining wordt gedaan bij vrouwen die hun borsten te klein vinden.
Zware borsten kunnen allerlei klachten veroorzaken zoals rugpijn en andere fysieke klachten.
Het borstweefsel wordt open gemaakt, de tepel wordt verplaatst. de zijkanten van de borsten worden bijgesneden tor kleinere bol en rondom de tepel, waardoor de borst een kleinere omtrek krijgt.

Facelift en Hals lift

Rhytidectomie of facelift chirurgie omvat het verwijderen van overtollige huid van het gezicht, de nek of de wangen. de huid wordt gelift en strak gedrapeerd over de botten van het gezicht.
De patient wil deze procedure meestal om er jonger uit te zien.

Ooglid Correctie

Overtollige huid, vet en spieren van de onderste en bovenste oogleden worden verwijderd. hangend oogleden kunnen heel vervelend zijn en deze operatie zorgt voor een meer aantrekkelijke uitstraling. je ogen gaan hangen als gevolg van veroudering, blootstelling aan de zo,vervuiling en andere milieu factoren,

Neus correctie

Bij een neus correctie gaat het om het hervormen van het kraakbeen van de neus. De neus kan vergroot worden, verkleind, vervaagd, of de nasale tip kan veranderd worden. Deze operaties worden uitgevoerd ook om misvorming te corrigeren. Een patient kan ook vaker beter gaan ademen na zo´n operatie. De meeste neus correcties worden meestal gedaan voor esthetische doeleinden.

Kin Implantaten

mensen willen soms ook een kin vergroting om meer evenwicht te creëren in hun gezicht. ook om een stevigere kin te krijgen. Er wordt dan een incisie gemaakt boven het kin bot en de implantaat kan er in worden geplaatst. Deze procedure duurt 2 uur.

Wenkbrauw lift

Bij een wenkbrauw lift gaat het om het opheffen van de hoofdhuid om nieuwe contouren toe te voegen aan het gezicht. Afhangende wenkbrauwen, los voorhoofd zijn meestal de reden voor deze ingreep. Vier incisies worden gemaakt bij de haarlijn van de patient en een kleine endoscoop wordt ingebracht. De spiertjes en het weefsel wordt zo glad getrokken. de procedure duurt ook 2 uur.

Liposuctie

Bij liposuctie worden hardnekkige vet ophopingen op specifieke delen van eht lichaam verwijderd. Dat kan maag, dijen, borst, heupen zijn.Je komt voor deze operatie in aanmerking als je via lichaamsbeweging of diëten deze vet ophopingen niet weg kan krijgen. Vet wordt verwijderd door kleine buisjes in de huid laag te plaatsen die verbonden zijn met een vacuüm pomp die zuigt.

Buikwand correctie

Bij een buikwand correctie gaat het om het verwijderen van overtollige huid en vet uit de buik. Wanneer de overtollige huis is weg gehaald wordt de huid strak gespannen over de maag wat resulteert in een platte buik. Een volledige buikwand correctie duurt drie uur. Er worden twee lange incisies gemaakt, een langs het bot en een die de navel bevrijd van het omliggende weefsel. de buikspieren worden aangespannen en overtollig vet en huis worden verwijderd waardoor de buik wordt afgevlakt.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten