maandag 26 augustus 2013

Kapsel tips voor alle Haar Soorten

Kapsel tips voor alle Haar Soorten


Je wordt geboren met jou type haar. Fat kan kroezig haar zijn, dik haar, fijn haar of je hebt een heerlijke krullenkop. Het is vaak moeilijk om een goed kapsel te kiezen wat bij jou past en ook wat bij ju haarsoort past. Hier een aantal voorbeelden wat je met verschillende kapsels kunt bereiken bij jou haarsoort.

Dik Haar

Als je dik haar hebt dan heb je geluk zeggen mensen altijd. De meeste vrouwen plegen ene moord voor dik haar, maar het is lang zo makkelijk niet. Indien je dik haar hebt kan je het beste geen korte kapsels nemen. Het gaat dan uitzien alsof je een pruik kort hebt afgesneden. Je kan het beste jou kapper vragen de haren te knippen in lagen. Lange lagen rond je gezicht leiden tot beweging van het kapsel en het valt soepel rond je gezicht. Jennifer Anniston is hier een voorbeeld van.

Krullerig haar


Indien je van je zelf krullen hebt dan is een kapsel tot op je schouders het beste. Een moderne schouder lengte laat je krullen beter tot zijn recht komen en het maakt je gezicht meer open. het aandachtsveld bij dit soort krullen kapsels gaat dan ook uit naar je wenkbrauwen en jukbeenderen. Vraag jou kapper os stylist naar een kapsel zoals Jada Pinkett Smith heeft, de vrouw van Will Smith. Hij zal dan jou krullen bos in lagen knippen zodat je een wat zachtere uitdrukking krijgt.

Dun haar

Vrouwe hebben een hekel aan dun haar. Het hangt vaak stijlloos naar beneden en wil je er krullen in maken of wat anders zakt het binnen no time uit. het ziet er dan vaak levenloos uit. Het doel van een kapsel met dun haar is om de haardos voller te laten lijken. Daarom is het verstandig om je haar in laagjes te laten knippen zodat het voller lijkt. met een krultang kan je dan de uiteinden een beetje krullen en dat geeft weer een voller effect. Jodie Foster heeft een kapsel wat precies bij haar past, ondanks de dunne haren.

Golvend haar


Als je golvend haar hebt kan je het beste voor een half lange lengte kiezen. Draag het haar met een zij scheiding zodat het haar niet in je gezicht hangt. Met natuurlijk golvend haar kan je best wel de show stelen als je maar niet het haar wild laat groeien. Ga regelmatig naar de kapper en laat het bijknippen en wat uitdunnen, dat geeft een mooier effect. Marisa Tomei heeft een kapsel wat bij haar golvende haren past.


Vandollum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten